«

mei 18 2014

Bericht afdrukken

Meneer Veelkantie verklaard het BBQ Seizoen voor geopend! (Plus Foto Updates!)



Morgen het BBQ jaar weer traditioneel openen met een overdosis Spareribs. Ja echte spareribs en niet van die dunne babyback- dan wel lende- ofwel loinribs, maar van die dikke moddervette echte Spareribs van bijna 800 gram per stuk. En dat maal 5 keer. Morgenmiddag 4,5 tot 5 uurtjes Low & Slow garen en roken en dan is het weer smullen geblazen!4 kg Spareribs

En we zijn (13.30 uur) onderweg!

We zijn onderweg (13.30 uur)

13.30 uur - De Spareribs liggen op de Smoker

Na 1,5 uur Low & Slow garen en roken (15.00 uur)

Lekker kleurtje na 1,5 uur Low en Slow garen en roken

Lekker kleurtje na 1,5 uur Low en Slow garen en roken

Tussendoor (15.45 uur) foto

Tussendoor (15.45 uur) foto

Even een Tussendoor (15.45 uur) foto

Het einde is in zicht (17.00 uur)

In de folie met flink wat olijfolie om door te garen

In de folie met flink wat olijfolie om door te garen

De ribben in de folie en olijfolie mogen nog circa 45 minuten

De ribben in de folie en olijfolie mogen nog circa 45 minuten

Etenstijd (18.15 uur)

Eet smakelijk

Eet smakelijk!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/05/18/meneer-veelkantie-verklaard-het-bbq-seizoen-voor-geopend/

2 reacties

  1. Tom

    Sorry,maar we konden niet meer wachten en waren al begonnen.

  2. Tom

    Gelukkig

Laat een reactie achter