«

»

mrt 27 2014

Bericht afdrukken

O.a. CDA Delft eist een hedendaagse ‘Niet-Jood verklaring’Meneer Veelkantie heeft op deze gelijknamige site al het één en ander geschreven over de kwestie Wilders (zie hier, hierhier en hier) en de zogenaamde 'Morele Übermenschen', politici en de media voorop, die spontaan zijn vergeten waar de vrijheid van meningsuiting voor staat en hoe een democratie nou precies ook alweer hoort te functioneren.

Met de volledig uit context gerukte zogenaamde 'woorden van Wilders' trekken de 'Ridders van Fatsoen' (dat moeten vooral andere doen) op een kruistocht door het land om mensen een soort van hedendaagse 'niet-Jood' verklaring te ontfutselen. Want als je geen afstand neemt van 'de woorden' van Wilders dan wordt je simpelweg sociaal, maatschappelijk, beroepsmatig, democratisch en anderszins uitgesloten aan deelname aan Nederland 'gidsland'.

Grote namen gingen het kneusje David van Dis van het CDA te Delft al voor. Zo had de PvdA besloten al om geen enkele motie van de PVV meer te steunen (ook al is dit in het belang van u als burgers), andere politieke partijen eisen van een nieuwe burgemeester dat hij eerst afstand neemt van Wilders/ PVV voordat hij aan mag treden, en de media ging vanzelfsprekend mee op kruistocht met het doel om mensen idiote uitspraken te ontlokken die totaal haaks op elkaar staan (wat vind u ervan dat Volkert van der Graaf wordt vrijgelaten - Nou schandalig, want die heeft Pim Fortuyn doodgeschoten! En wat vind u van de uitspraken van Geert Wilders - Die moeten ze doodschieten!) met emo-TV.

Gelukkig is er een sprankje verzet tegen deze absurde morele 'goedmensen' terreur aan de horizon. Weliswaar door een soort van karikaturen van Jacob en van Es van Onafhankelijk Delft maar het begin is er. Want dit is nou wat vrijheid van meningsuiting behelst. Dit is zoals een democratie behoord te werken. Nu maar hopen dat het besmettelijk is!

Update - 27 maar 2014 - 18.20 uur: Ah gossie... Premier Marx Rutte stelt kindertjes gerust! Nee jullie worden heus niet uitgezet hoor. Wel uitgeknepen met belasting over tax en heffing over versobering... En daarom kindertjes... mogen jullie blijven van ome Marx! Is dit niet ook een vorm van kindermisbruik? Kindertjes inzetten voor politieke doeleinden.

HILVERSUM -  Kinderen in Nederland hoeven niet bang te zijn dat ze zomaar het land worden uitgezet. Dat zegt Mark Rutte donderdag in het Jeugdjournaal. De premier benaderde de makers van het programma zelf, omdat hij kinderen graag gerust wil stellen.

Het houdt niet op... niet vanzelf... Misschien wil Marx Rutte even uitleggen dat kinderen wel angst moeten hebben als ze later besluiten 'niet de juiste keuze te maken' die niet is goedgekeurd door 'het volkscomité voor het goede fatsoen'. 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/03/27/o-a-cda-delft-eist-een-hedendaagse-niet-jood-verklaring/

Laat een reactie achter