«

»

mrt 23 2014

Bericht afdrukken

Hoe Politiek & Media een klucht maken van de Holocaust



Analyse van politieke klimaat n.a.v. kwestie Wilders/ PVV

Als ik zo rondlees, kijk en zie dan bemerk ik dat er nogal wat verwarring bestaat onder veel mensen. Geert Wilders die wordt gelijkgesteld aan Adolf Hitler of andere nazi kopstukken, de PVV die gelijkgesteld wordt aan het nationaal socialisme, Joden en Marokkanen die op één hoop geveegd worden, de democratische politiek die gelijkgesteld wordt aan een totalitair schrikbewind met kenmerken van het nazisme, verwarring over de rol van de politiek en media, enzovoort. Ik voel de noodzaak om hierin wat orde te scheppen. Om de zaken die doelbewust op een kluwen worden gegooid door politieke, ideologische en religieuze belanghebbende met precies het doel u te verwarren  te ontrafelen.

Rolverdeling Politiek & Media

Jodenster wordt Marokkanenster?Geert Wilders als gekozen volksvertegenwoordiger is niet hetzelfde als de media in de zin van journalistiek. Wilders heeft de taak om zijn denkbeelden te vertolken en 'de wil van zijn kiezers'  te vertalen naar de politiek en in de politieke arena, te proberen zijn beloften om te zetten in realiteit, in wet en regelgeving. Het is de taak van de journalistiek om zijn voornemens, zijn kiesbeloften en de resultaten objectief en op integere wijze te rapporteren naar de burgers toe. Voor het verkondigen van opinies en meningen zijn andere programma's op televisie en radio en speciale katernen in kranten en tijdschriften bedoeld. Die horen niet thuis in de politiek en journalistiek.

List & Bedrog in de Politiek & Media

Dat is precies wat men, de journalistiek en de media in z'n geheel, niet doet. Men maakt politiek en ideologisch en niet zelden religieus gemotiveerde statements. Men rapporteert doelbewust en opzettelijk, uit politieke ideologische en wederom niet zelden religieuze motieven onheus en leugenachtig. Bijvoorbeeld door in dit specifieke geval, maar men doet dit met vrijwel ieder onderwerp, te verdoezelen dat Wilders specifiek spreekt over criminele Marokkanen en Marokkanen die ons allen anderszins alleen maar tot overlast en last zijn en zijn geweest. Die niet deel wensen te nemen aan de maatschappij. Die geen bijdrage wensen te leveren aan ons aller welzijn. Zelfs in tegendeel. Die een parallelle samenleving in onze samenleving zijn begonnen. Die onze samenleving doelbewust willen ontwrichten. Die van onze samenleving een islamitische willen maken. Die van mening zijn en praktiseren dat de wetten die voor ons allen gelden niet voor hen gelden. Die niet-islamieten vervolgens wel, en niet zelden met dreiging, terreur en daadwerkelijk fysiek geweld en moord, dwangmatig willen onderwerpen aan islamitische religieuze wetten en regels.

Hoe de Politiek vele miljarden guldens en euro's heeft misbruikt

PvdA

Cliëntelisme in praktijk

Helaas bleken alle miljarden ten spijt, inderdaad hele bevolkingsgroepen, mensen niet bereid om het minste te doen wat wij van hen mogen verwachten. Niet in de laatste plaats omdat politieke bewegingen, en ik noem daarbij expliciet de PvdA maar ook andere doorgaans linkse politieke bewegingen, die vele miljarden gulden en inmiddels euro's aangewend te hebben om zichzelf in alle lagen van de samenleving in te kopen. Om zich te nestelen als alom vertegenwoordigde politiek ideologische entiteit waardoor er van behoorlijk bestuur geen sprake kan zijn. De praktijk is thans dat genoemde, doorgaans linkse, politiek ideologische bewegingen in nagenoeg werkelijk alle lagen van de bevolking, alle ambtelijke, sociaal maatschappelijke en 'ideële' organisaties, de media, in het actiewezen, vakbonden, enzovoort, vertakkingen heeft en alom vertegenwoordigd zijn. Er gebeurd in dit land niets meer zonder dat het de goedkeuring of instemming van deze politiek ideologische gemotiveerden of hun nuttige idioten heeft.

U stem, dus volmacht, en uw trouw aan hun organisatie koopt men door zuiver nepotisme en cliëntelisme te bedrijven. 'Kom allen naar Nederland en betuig uw dank door op ons te stemmen', 'Stem op ons en u hoeft niet te integreren', 'Hou ons aan de macht en wij zorgen voor gratis geld', 'Sluit u bij ons aan en uw toekomstige inkomsten zullen zijn verzekerd', enzovoort.

Hoe men de Media inzet om Concurrenten (zelfs letterlijk) omzeep te helpen

En daar wringt de schoen al heel lang. Genoemde politieke ideologische organisaties en hun nuttige idioten hebben werkelijk alle touwtjes in handen. Ongeacht welke politieke beweging er ook nationaal of lokaal opstaat, en als men het al voor elkaar weet te krijgen door bijvoorbeeld de bevolking te mobiliseren zoals Fortuyn deed en Wilders nu probeert te doen, aan de macht raakt, er gebeurd niets dat genoemde organisaties niet willen dat er gebeurd. En de puinhopen die men maakt dekt men toe of vertaald men op slinkse wijze via de media, die nagenoeg geheel in handen is van de nuttige idioten van genoemde organisaties, als 'de schuld van de anderen'. Bijvoorbeeld de schuld van Wilders of PVV.

Een flink staaltje van genoemde propaganda zagen we al ten tijde van Pim Fortuyn en zijn LPF. Pim Fortuyn wist met een zuiver en sterk onderbouwd verhaal de bevolking te mobiliseren. De gesettelde politieke elite stonden op het punt hun macht en greep op het land te verliezen. En daarmee kwam ook haar hele stelsel zoals ik dat twee alinea's hierboven al benoemde, in gevaar. Pim Fortuyn werd eveneens, net als Wilders nu, vergeleken met Adolf Hitler en andere nationaal socialistische kopstukken. Zijn LPF werd eveneens op één lijn gesteld net de nazi's. De media vertaalde alles wat uit de mond van Fortuyn kwam op een hoogst onheuse en leugenachtige wijze waardoor het leek alsof hij de meest vreselijke zaken voor ogen had. Het gevolg mag algemeen bekend zijn. Een nuttige idioot schoot hem dood. Zonder een bezielende leider en gehavend door het verlies, en door hulp van buitenaf, stierf ook de LPF.

Exact hetzelfde, maar nu zelfs in de overdrive want Wilders blijkt wel een hele taaie te zijn, doet men nu in geval van Geert Wilders en zijn PVV. Hieronder behandel ik het meest recente geval van de wijze waarop men dit wederom flikt.

Wil Wilders alle Marokkanen het land uit gooien?

De boodschap is simpel en helder. Niet aan alleen Marokkanen maar ook aan mensen uit andere windstreken.

Nederland heeft tientallen zo niet honderden miljarden gestoken in het proberen aan te zetten tot integratie en deelname aan de Nederlandse samenleving en maatschappij. Om mensen die naar dit 'land van melk en honing' kwamen ervan te overtuigen dat dit land rijk en welvarend is geworden doordat wij daar allen hard voor hebben gewerkt en alle dagen nog hard voor werken. Dat wij weliswaar een uitstekend sociaal en financieel vangnet hebben maar dat die niet bedoeld is om er slechts van te profiteren. Dat we dit sociale en financiële vangnet alleen maar in stand kunnen houden als we daar allemaal, daar waar wij kunnen en naar vermogen, aan bijdragen. Dat tegenover al deze rechten en voorrechten ook plichten staan. Dat het bewaren van je eigenheid, cultuur en taal geen enkel probleem is zolang dit niet in strijd is met onze wetten en regels. Dat genoemde wetten en regels voor alle ingezetenen van Nederland opgaat en de wet geen uitzonderingen daarop toestaat of toe zou mogen staan (wat helaas wel gebeurd).

Kortom, Nederland is heel gastvrij en buitengewoon tolerant en er is plaats voor een ieder, zeker als u elders vervolgd wordt om zaken als religie, ideologie, ras, etniciteit, politieke denkbeelden, seksuele geaardheid, enzovoort, zolang als u de bereidheid hebt om de taal te leren en als volwaardig lid deel te nemen aan onze samenleving en aller welzijn.

Om welke mensen, Marokkaan of niet, gaat het dan wel?

Het mag een ieder duidelijk zijn dat er nu eenmaal, en soms betreft het inderdaad een hele bevolkingsgroep, mensen zijn die om hun moverende redenen, doorgaans religieuze redenen, wel van de voorrechten en rechten willen genieten maar daar niets tegenover willen stellen. Integendeel, die ten doel hebben om onze goedheid te misbruiken, onze tolerantie te gebruiken om intolerantie jegens bijvoorbeeld vrouwen, homoseksuelen, anders of niet-gelovigen, andere etniciteit, enzovoort, te prediken en praktiseren. Mensen die parasiteren op het sociale stelsel dat wij met z'n allen bekostigen zonder daar zelfs enige bijdrage aan te willen leveren. Mensen die bestelen, beroven en geweld plegen.

Al sinds jaar en dag behoren Marokkanen, of in feite Nederlanders van Marokkaanse oorsprong met een dubbele nationaliteit (iets wat al een gotspe is), althans een zeer groot en onevenredig aantal daarvan tot de bevolkingsgroep die in alle fout lijstjes praktisch zo niet bovenaan staan. Voor deze mensen zou hier geen plaats meer moeten zijn! Na zo verziekt te zijn door het eerdergenoemde cliëntelisme, nepotisme, gepamper en schandalige voorkeursbehandelingen door genoemde politieke ideologische organisaties is dit nog de enige resterende manier.

U ziet dat Nederlands van Marokkaanse oorsprong die niet behoren tot bovengenoemde raddraaiers, profiteurs, provocateurs, geweldplegers en islamiseerders totaal niets te vrezen hebben van de genoemde ideeën van Wilders.

Doelbewuste onheuse berichtgeving van de media

Wat de media ook niet rapporteert is dat Wilders zijn doelen wil proberen te bereiken via politieke democratische middelen en wegen en er van enig geweld jegens en collectieve vervolging van of buiten de wet stellen van Marokkanen die niet voldoen aan het eerdergenoemde profiel geen enkele sprake is. Wat hij wel voor ogen heeft is, in dit geval criminele Marokkanen die over een dubbel paspoort/ nationaliteit beschikken, het Nederlandse paspoort af te nemen en te repatriëren naar Marokko. Maar ook door Marokkanen een bepaald niet kinderachtige vergoeding in het verschiet te stellen, zeg maar een oprotpremie, als ze vrijwillig vertrekken of terugkeren naar Marokko. Enzovoort.

Het beeld dat politiek en media schept 1

Het beeld dat politiek en media schept

Wat politiek en media, vooral wel doet is een heel angstige toekomst schetsen van marcherende soldaten, van het nazisme, van dwang, geweld en deportaties, van vergassingen en oorlog. Door mensen voor te houden dat er sprake zou zijn van een wederopstanding van het nationaal socialisme, terugkeer van rassenwetten, van Jodensterren, racisme en discriminatie, en kennelijk experimenten op in dit geval Marokkaanse tweelingen, gehandicapten, concentratiekampen en vergassing van Marokkanen en/ of (andere) 'islamoseksuelen' en andere zogenaamde 'untermenschen', van bezetting van heel Europa om te beginnen met Oostenrijk en Polen, van tanks in de straten, van loopgraven en tientallen miljoenen doden en een veelvoud aan slachtoffers, van dwangarbeid en terreur, van het uit huizen slepen van in dit geval Marokkanen, van nationalisering van de industrie, enzovoort. Want dat is waaraan men Wilders doelstellingen impliciet en expliciet gelijkstelt. Dat is wat men zegt als men beweerd dat Wilders Hitler en PVV het 'nieuwe' nazisme is.

Een vergelijking die volkomen mank gaat, maar heel effectief is

Het vorige slachtoffer van de policor hetze

De geschiedenis herhaald zich wederom

Ik neem aan dat u inziet dat die vergelijking aan alle kanten volkomen mank gaat. En niet alleen vanwege het demoniserende karakter jegens Wilders, zijn politici en zijn achterban. En niet alleen omdat het in feite precies wil bewerkstelligen wat men Wilders verwijt.

Namelijk het apart zetten van een bevolkingsgroep, namelijk PVV stemmers, hen onderwerpen aan andere wetten en (al dan niet sociale) regelgeving, hen de keuzevrijheid te ontnemen om op een politieke partij of beweging te stemmen die het beste bij hun overtuigingen passen, door hen tot paria van onze samenleving te maken, door het 'goedmensenvolk' impliciet en expliciet de boodschap mee te geven dat je mensen die PVV stemmen of gelijksoortige denkbeelden hebben best mag discrimineren, sociaal mag en zelfs moet uitsluiten van deelname aan samenleving en het democratische proces, zelfs berufsverboten mag hanteren voor PVV stemmers, mag ridiculiseren, beschimpen, volgen en vervolgen, dat het zou gaan om tenminste morele untermenschen, enzovoort.

De wijze waarop politiek en media Wilders en zijn PVV, zijn politici en volksvertegenwoordigers maar ook zijn stemmers kwalificeert is een legitimering van geweld jegens hen. Dat is geen aanname maar een feit gezien de moorden op Pim Fortuyn maar ook Theo van Gogh.

Het ridiculiseren en minimaliseren van de Holocaust

Maar misschien nog wel erger dan dat, alhoewel we de potentie van geweld en ellende jegens mensen die tot de PVV behoren, PVV stemmen of gelijksoortige denkbeelden hebben bepaald niet moeten onderschatten, ook om dat het de holocaust in feite ridiculiseert. Het brengt één van de grootste massamoorden terug tot slechts een politieke klucht.

Het staat voorop dat het politiek en journalistiek niet veel abjecter en infamer kan dan het bedrijven van politieke ideologische propaganda en het willen uitsluiten van een rivaliserende politieke beweging over de ruggen van holocaustslachtoffers. Schermen met zaken als de Jodenvervolging gedurende het tijdperk van het nationaal socialisme is een ontering van de slachtoffers die daarbij zijn gevallen en hebben te lijden gehad onder het nazisme.

Gelijkstellen Marokkanen van nu en Joden van toen is een Schoffering

Maar ook het gelijkstellen van toenmalige Joden en hedendaagse criminelen van Marokkaanse herkomst is niet veel minder dan spugen op de Jodenster die men destijds moest dragen. Het is, wat plastischer gezegd, pissen op de graven en herinneringen aan deze verschrikkelijke periode in onze geschiedenis. Want waren de toenmalige geïntegreerde en doorgaans hoogst productieve Joden, vrouwen, mannen, kinderen en oude van dagen, die niemand tot last of overlast waren en voor zichzelf en hun familie zorgden en niet leunde op miljarden guldens gemeenschapsgeld, die uit hun huizen werden gesleept, die voor een paar gulden door hun buren verraden werden, die met veewagens naar concentratiekampen werden getransporteerd, die standrechtelijk werden geëxecuteerd, die in de gaskamers werden gedreven en massaal vermoord werden of moesten onderduiken voor terreur ook maar enigszins te vergelijken met de Marokkaanse straatjihadisten van heden die het leven van iedereen zuur maken?

Politiek & Media bedrijven pure Nazi-propaganda

Wat Politiek & Media in wezen zeggen is dat Adolf Hitler en zijn nazi's zich wilde ontdoen van Joodse zeer ernstige overlastgevers, van criminelen en misdadigers, van mensen die een parallelle maatschappij in de Duitse maatschappij wilde oprichten en ook hadden opgericht, die roofde en steelde, die sociale voorzieningen misbruikten, die onevenredig hard leunde op de gemeenschap en gemeenschapsgeld, die ondanks investeringen van tientallen en mogelijk zelfs honderden miljarden marken verdomde te integreren, deel uit te maken van de Duitse maatschappij, consequent hoog aan kop stonden in alle negatieve en foute statistieken, die gezien moesten worden als parasieten.

Onder iedere andere 'normale' omstandigheid zouden wij de Politiek & de Media voor het gerecht slepen wegens het verspreiden van zeer kwalijke en gruwelijke nazi-propaganda die zijn gelijke treft met het werkelijke Duitse nazisme.

En met welk doel?

Goed, het primaire doel lijkt me duidelijk, en zoveel heb ik al toegelicht in het voorgaande. Men, de politieke elite, is aan de macht en de ingewijden, genoemde leiders en hun nuttige idioten, varen er nog altijd wel bij. En van het op democratische wijze deze macht afstaan kan geen sprake van zijn. Desnoods gaat men, zoals men bewezen heeft, over lijken. Zowel die van de politieke hedendaagse tegenstanders als die van bijvoorbeeld de holocaust slachtoffers.

Het neveneffect is dat genoemde politiek ideologische entiteiten en de aan haar gelieerde media voor mensen bepaald waarop ze wel of niet stemmen. Stemmen op een partij die de expliciete goedkeuring niet kan wegdragen van genoemde politieke elite en hun nuttige idioten kan, zoals u begrijpt, en zal ook zo nodig hele grote gevolgen hebben.

Dit is een zeer ernstige aantasting van uw vrijheid, ja zelfs van uw mensenrechten! En dan hebben we het niet alleen over de vrijheid van meningsuiting, niet alleen over de vrijheid van vereniging, niet alleen de vrijheid om in alle vrijheid te kiezen zoals u dat blieft, maar ook van uw vrijheid in de meest brede zin van het woord als daarop sociaal maatschappelijke, financiële, beroepsmatige en allerhande andere consequenties en zelfs werkelijke terreur volgt.

We kunnen stellen dat er, onder de gegeven omstandigheden waarbij de gevestigde politieke elite en aan haar gelieerde media haar nuttige idioten en argeloze trendvolgers mobiliseert om u via propaganda, sociale, maatschappelijke en juridische terreur, bedreigingen of zelfs daadwerkelijk fysiek geweld (want vergist u zeker niet hoe deze dynamiek zich ontwikkeld) 'op andere gedachten' te brengen, feitelijk geen sprake meer is van een democratie. En dan mag er wellicht geen sprake zijn van nazisme, anders dan via de eveneens aan gelieerde islamitische belanghebbende proxy's, maar er is wel degelijk sprake van het socialisme, marxisme en maoïsme van weleer! En als u de geschiedenis daarvan ook maar enigszins kent dan weet u dat dit voor een ieder buitengewoon slecht nieuws is!

Maakt dit mij, of u, een Wilders fan of Adept?

Nee beslist niet. Ook op Geert Wilders, en zeker hoe hij zaken onder het voetlicht placht te brengen en bepaalde ideeën die hij oppert en opperde, is meer dan voldoende commentaar en ongezouten en keiharde kritiek te leveren. Zaken zoals bijvoorbeeld 'kopvoddentaks' en 'hoofddoekjesverbod in het openbaar vervoer' zijn te bespottelijk voor woorden.

Ook aan Geert Wilders en zijn PVV mogen wij de onvervreemdbare eis stellen dat al zijn/ hun voorstellen nauwgezet binnen de kaders van de grondwet, wet en regelgeving passen. Ook voor hem en de zijne geen enkele uitzondering!

De overheid heeft het anti-discriminatiebeginsel, zeker de verticale werking daarvan, onder alle omstandigheden hoog te houden. Er is geen enkele ruimte in de wet die het toestaat dat er voor bepaalde bevolkingsgroepen positieve of negatieve uitzonderingen bestaan. Iedereen zal, met inachtneming van de in Artikel 1 genoemde voorwaarden, langs dezelfde meetlat gehouden worden. En dat is ook het enige dat ons nog uit deze impasse en gevarenzone kan halen.

En dat is de enige echte oplossing!

Alle retoriek, propaganda en discussie terzijde. Er is maar werkelijk één enkele oplossing mogelijk. En dat is dat alle partijen, politiek, ideologisch dan wel religieus of maatschappelijk, en alle ingezetenen van Nederland moeten aan de wet gehouden worden. Daarop kunnen geen uitzonderingen bestaan. Of je nou allochtoon of autochtoon bent, om bijvoorbeeld voor een uitkering in aanmerking te komen dien je het Nederlands te beheersen en er alles aan te doen om je beschikbaarheid en geschiktheid voor werk te maximaliseren. Doe je dit bijvoorbeeld niet dan vervalt dit recht!

En het verkrijgen van een uitkering is slechts één voorbeeld die doorgetrokken moet worden naar iedere denkbare situatie. Niet voldoen aan de minimale eisen die aan wie dan ook gesteld mag worden diskwalificeert je automatisch.

De grondwet, de wet waaronder ook de strafwet, en alle regelgeving die voor autochtonen gelden moeten eveneens gelden voor allochtonen. Ongeacht hun afkomst, politieke, ideologische of religieuze overtuiging, huidskleur, handicap, geaardheid, geslacht, enzovoort en wat dan ook. De scheiding van kerk en staat, alsook tussen moskee en staat, dient weer absoluut te zijn. Geen flauwekul zoals het onderhands of op slinkse wijze financieren van moskeeën of andere religieuze clubjes. Afschaffing van zaken als speciaal onderwijs op religieuze of levensbeschouwelijke gronden. Als u dit wilt gaat u het maar zelf financieren. Maar let wel, u zult aan exact dezelfde vereisten moeten voldoen als iedereen!

Enzovoort, enzovoort, enzovoort. Daar waar de wet lacunes of gaten vertoond zal deze gerepareerd moeten worden. Dit is de enige wijze waarop wij het welzijn van een ieder kunnen bewerkstelligen en bewaren en bewaken. Er moet zeer streng toezicht komen op de nevenactiviteiten van politieke en religieuze bewegingen. Het bedrijven van nepotisme en cliëntelisme, ook al is de omweg nog zo groot, evenals iedere andere vorm van corruptie zal keihard bestreden moeten worden. Het kan en het mag niet meer zo zijn dat politieke organisaties hun politieke doelstellingen en idealen be- en doordrijven via allerhande omwegen in de vorm van 'ideële, maatschappelijke en activistische organisaties' of media.

Tot zover deze verhandeling. Want voor we het weten zitten we nekdiep in het EU gebeuren, en dan wordt dit een boek.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/03/23/hoe-politiek-media-een-klucht-maken-van-de-holocaust/

1 ping

  1. O.a. CDA Delft eist een hedendaagse ‘Niet-Jood verklaring’ »

    […] heeft op deze gelijknamige site al het één en ander geschreven over de kwestie Wilders (zie hier, hier, hier en hier) en de zogenaamde 'Morele Übermenschen', politici en de media voorop, die spontaan […]

Laat een reactie achter