«

»

mrt 28 2014

Bericht afdrukken

Zullen we het dan nu over werkelijk racisme hebbenIk moet u bekennen dat meneer Veelkantie dit stukje typt met ingehouden woede. Want terwijl er in Nederland al maanden, te beginnen bij de Zwarte Pieten discussie, gesteggeld wordt over zogenaamd 'racisme' (jegens Marokkanen) bestaat er in Nederland en elders in de wereld ook nog zoiets als daadwerkelijk en gruwelijk racisme.

Laten wij het bijvoorbeeld eens hebben over David, een 59-jarige Parijse Jood, die na een avondje gezellig eten in een koosjer restaurant op gruwelijke wijze mishandeld werd door drie Noord-Afrikanen (ofwel Marokkanen). De reden voor de mishandeling? David is Joods. Hieronder een kort verslag van de schokkende aanval uit de mond van Daid zelf:

David

David (59 jaar) toont zijn gehavende gezicht en de swastika op z'n borstkas.

Ze [de aanvallers] begonnen me uit te schelden. 'Smerige Jood', 'Dood aan alle Joden', 'Zoon van een hoer' enzovoort. Daarna begonnen ze op me in te slaan. Ik werd in mijn gezicht geslagen en mijn neus werd gebroken, en toen haalde één van de mannen iets uit zijn zak. Ik was bang dat het een mes zou zijn, maar het bleek een marker [dikke watervaste stift] te zijn. En dit is wat ze me aandeden [laat zijn borstkas zien waarop knullig een swastika is gekalkt] een swastika terwijl ze me bleven uitschelden 'smerige Jood' enzovoort. Toen er mensen afkwamen op de geluiden van de schermutseling snelde ze er weg.

Zie hieronder ook de video van David's relaas (Franstalig - maar zie de accurate vertaling) waarin David in tranen uitbarst terwijl hij zijn schokkende verhaal doet.

Bron: The Algemeiner

Het is niet heel wonderlijk dat David het slachtoffer werd van antisemitisme. Al jaren neemt antisemitisme in Frankrijk met tientallen procenten tegelijk toe. Zoals in 2012 toen het aantal antisemitische 'incidenten' met 58 procent toenam.

Dit zijn helaas en bepaald niet op zichzelf staand 'incidenten'. In het Zweedse Malmö trekken al jarenlang Joden weg omdat de sfeer daar buitengewoon giftig antisemitisch is geworden. Helaas gaat het ook in dit geval om zogenaamde Noord-Afrikaanse mensen en moslims in het algemeen die hun antisemitisme niet onder stoelen of banken steken.

Je zou hopen dat we het met Frankrijk en Zweden wel hebben gehad. Dat het geïsoleerde brandhaarden zijn. Helaas moet ik u dan diep teleurstellen. Ook in Engeland is antisemitisme een ware epidemie die jaarlijks enorm toeneemt.

Helaas concentreert de documentaire zich nogal veel op het zogenaamde 'extreem rechtse' (jawel, zet er nationaal voor en socialisme is opeens extreem rechts) en historisch antisemitisme. Iets wat beslist niet te negeren valt, maar het werpt wel een enorme schaduw over de bron van het excessief toenemende antisemitisme in Engeland. Namelijk de islam dan wel moslims. Maar, zo beweren het politiek correcte Channel 4 en presentator Littlejohn... 'dat heeft te maken met de Palestijnse kwestie'. Wat niet meer is dan een voorwendsel om moslim antisemitisme te apologeren.

Wat dan wel weer tekenend in deze documentaire is, is dat men de vinger ook op de zere linkse plek legt. Want daar waar moslims zijn zien we dat deze gesteund worden, ook in hun antisemitisme, door links onder het mom van 'anti-zionisme' en 'de Palestijnse zaak'. Hetgeen eveneens een voorwendsel is om het linkse antisemitisme te legitimeren.

We kunnen zelfs stellen dat links één van de drijvende krachten is achter het opkomende antisemitisme. Al is het maar omdat men, als we toch even in het Engelse jargon blijven, bending over backwards om islamitisch antisemitisme te apologeren met het excuus dat het ook maar iets te maken zou hebben met het conflict tussen Israël en de Arabische islamitische wereld. Alsof het straat jihadistische tuig, waarover Geert Wilders sprak in zijn 'minder' betoog, ook maar enigszins geïnteresseerd zouden zijn in deze helaas slepende kwestie. Dat zou niet alleen het antisemitisme van de terreurjeugd verklaren, maar ook het feit dat ze zeer selectief vooral autochtone Nederlanders, Joods of niet, vrouwen die zich in hun leefomgeving niet onderwerpen aan de islamitische zedenleer en homoseksuelen op het oog hebben.

Sterker nog, het is links dat vooral propageert en propagandeert dat islamitisch terrorisme niet alleen veroorzaakt zou worden door het simpele bestaan van Israël maar alles te maken zou hebben met het zogenaamde bestaan van een 'Joodse lobby' in de VS maar ook andere landen die de drijvende kracht zouden zijn achter 'de oorlog tegen de islam'.

In een eerder artikel over de kwestie Wilders schreef ik al dat er achter de façade van het zogenaamde 'anti-racisme' een buitengewoon antisemitische denktrant schuil gaat. Bijvoorbeeld door criminele Marokkanen gelijk te stellen aan de Joden die het slachtoffer werden van het nationaal socialisme gedurende de Het Derde Rijk in de vorige eeuw:

Wat Politiek & Media in wezen zeggen is dat Adolf Hitler en zijn nazi's zich wilde ontdoen van Joodse zeer ernstige overlastgevers, van criminelen en misdadigers, van mensen die een parallelle maatschappij in de Duitse maatschappij wilde oprichten en ook hadden opgericht, die roofde en steelde, die sociale voorzieningen misbruikten, die onevenredig hard leunde op de gemeenschap en gemeenschapsgeld, die ondanks investeringen van tientallen en mogelijk zelfs honderden miljarden marken verdomde te integreren, deel uit te maken van de Duitse maatschappij, consequent hoog aan kop stonden in alle negatieve en foute statistieken, die gezien moesten worden als parasieten.

Onder iedere andere 'normale' omstandigheid zouden wij de Politiek & de Media voor het gerecht slepen wegens het verspreiden van zeer kwalijke nazi-propaganda die zijn gelijke treft met het werkelijke Duitse nazisme.

Lees onder de link het artikel 'Hoe Politiek & Media een klucht maken van de Holocaust' voor de juiste context.

Eigenlijk zien we nu exact hetzelfde gebeuren wat men Joden doorgaans verwijt. In geval van de uitlatingen van Geert Wilders eist politiek correct, politici, opiniemakers en media, dat iedereen luidruchtig afstand neemt van de woorden van Wilders. Ook al heeft men volstrekt niets te maken met Wilders of de PVV. Dat is exact hetzelfde mechanisme als dat hetzelfde politiek correct eist dat Joden luidruchtig afstand nemen van Israël en haar politieke koers. In beide gevallen eist men een soort van hedendaagse 'Niet-Jood verklaring', zoals ik al beschreef in een recent ander artikel.

En daar waar politiek correct een paar jaar geleden omwille van de oorlog tussen Israël en Hezbollah probleemloos door de straten marcheerde met antisemieten, islamofascisten en ander tuig, en scandeerde 'Wij zijn allen Hezbollah' terwijl er op de achtergrond gescandeerd werd 'Hamas, Hamas alle Joden aan het gas', zien we dat hetzelfde volk vorige en deze week meeliep in 'protesten' waarin men zich solidair verklaarde met Marokkanen. En ook daar kwamen min of meer dezelfde leuzen voorbij. Men had alleen Joden vervangen voor PVV'ers. Er wapperde zelfs een jihadisten vlag. Dit is het volk, bestaande uit politici, opiniemakers en media, die het volk nu opjut om Wilders en de PVV aan te klagen wegens het verkondigen wat feitelijk waar is. Namelijk dat het gros van de Marokkanen, zeker de jeugd, zich totaal niets gelegen laten liggen aan Nederland, laat staan de Nederlanders, en grote delen van de autochtone bevolking het leven zuur maken. Zowel vrouwen, homoseksuelen, on- en anders gelovigen en bovenal ook de Joden!

Kreten die je overal om je heen, in dicht bewoonde delen van Nederland waar er grote concentraties zijn van moslims, kunt waarnemen. Marokkanen die zonder volkomen schaamteloos melden dat alle Joden uitgeroeid moeten worden.

Ook onder Nederlandse moslims, of het nou Marokkanen zijn die luidruchtiger zijn of Turken die het meer besmuikt belijden, is er sprake van virulent antisemitisme. Zoals ook bleek uit een rapportage van NTR's Onbevoegd Gezag.

Er is alleen nauwelijks aandacht voor. Het wordt ook niet geregistreerd. Bovendien, veel van de zogenaamde 'anti-discriminatiebureaus' zijn gelieerd aan politiek linkse partijen, met name de PvdA, of organisaties en allochtone, met name islamitische partijen en organisaties. Hoe prettig voel je, je als Jood wetende hoe men jou doorgaans beoordeeld en afrekent op wat er in Israël gebeurd, om bij een dergelijk bureau aangifte te doen van antisemitisme? Bovendien willen veel Joden in Nederland  het liefst onzichtbaar zijn om zo provocaties en confrontatie te voorkomen.

Al deze preventieve inspanningen ten spijt is er sprake van dat Joden, zeker belijdende joden die als zodanig herkenbaar zijn door bijvoorbeeld hun kippah, haar of klederdracht, in veel grote steden niet meer over straat durven. Hun religieuze kleding of haardracht zorgvuldig bedekken om herkenning als Jood te voorkomen. Heel veel Joden in Nederland, zeker in de grote steden, durven simpelweg niet meer zichzelf te zijn. De ervaring leert dat als men niet preventief handelt dat de kans heel erg groot is dat men tenminste uitgescholden en bespuugd worden of nog erger.

De 'ironie' wil dat het meeste van dit verbaal en niet zelden fysieke geweld gepleegd wordt door met name Marokkanen. Precies die Marokkanen waar Wilders het over had en waarmee een groot deel van Nederland zich solidair verklaard. Maar waar is dan de solidariteitsverklaring met de Europese Joden die, zoals blijkt uit het bovenstaande, in toenemende mate te maken krijgen met antisemitische geweld, uitsluiting, verdrukking en zelfs heuse moordpartijen?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/03/28/zullen-we-het-dan-nu-over-werkelijk-racisme-hebben/

Laat een reactie achter