«

»

aug 16 2012

Bericht afdrukken

Oh, teveel eten is evolutionair bepaald…

Maar als 207.337.021, dus zo'n 68%, van de 308.745.538 Amerikanen 'overgewicht' heeft (en dat schijnt volgens de propagandisten zo ongeveer representatief te zijn voor het hele moderne westen) waarom noemen we hen dan (te) dik en die significante minderheid, zo'n 32%, niet (te) dun en duiden we ze niet aan met 'ondergewicht'? Het lijkt me wel redelijk, om te beginnen in de grootste democratie van de wereld, de kennelijke standaard, ofwel (te) dik, voortaan tot de norm te verheffen en niet een extreme minderheid die dus kennelijk (te) dun is. Is het hele 'overgewicht' probleem ook opgelost. Of ben ik nou een beetje van lotje getikt?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/08/16/oh-teveel-eten-is-evolutionair-bepaald/

Laat een reactie achter