«

»

aug 16 2012

Bericht afdrukken

Keuken & Koken Life Hacks – Deel 2

Life Hacks zijn, naast kleine computer programma's, ook trucjes en handigheden in en om het huis die het leven aangenamer kunnen maken en u soms (erg veel) geld kunnen besparen. Nu is dit een kook- en alles daaromheen blog, dus van mij mag u periodiek wat leuke, handige en geldbesparende tips voor in en rondom de keuken en koken verwachten. En daar waar het kan breng ik dat visueel voor u in beeld. En uiteraard zou het leuk zijn als u uw eigen Life Hacks zou inzenden aan meneer Veelkantie via [email protected]. Mogelijk staat uw Life Hack er een volgende aflevering van Keuken & Koken Life Hacks ook bij!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/08/16/keuken-koken-life-hacks-deel-2/

1 reactie

  1. foodlover65

    geweldige trukjes en handigheidjes

Laat een reactie achter