«

»

jan 24 2014

Bericht afdrukken

Kip begint al in het ei zogenaamd met ‘ploffen’Meneer Veelkantie heeft u al eerder aangegeven dat de term 'plofkip' een onzinnig propagandawoord is dat uitgevonden is door de zogenaamde dierenbeschermers. Kippen, mits goed gebalanceerd gevoed en als ze het naar de zin hebben (en ze hebben het kennelijk heel erg naar de zin bij zogenaamde 'bio-industrieboeren', hetgeen ook weer zo'n propagandawoord is die de lading niet dekt), groeien gewoon extreem snel. Als je ze dan ook nog selecteert op snelle groei dan heb je zogenaamde vleeskippen. En die extreme groei begint al in het ei. In 21 dagen van minder dan een speldeknop naar een kuiken met alles er compleet op en aan. Die groei zet na het uitkomen gewoon voort.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/24/kip-begint-al-in-het-ei-zogenaamd-met-ploffen/

Laat een reactie achter