«

»

jan 24 2014

Bericht afdrukken

Oké… a Baby Deer with a Death WishSorry, in het Engels klonk het veel lekkerder. Je zou toch denken dat beesten sowieso mensenschuw zijn of anders wel instinctmatig weten dat de mens bepaald niet altijd je vriend is. Er zijn uitzonderingen. Zoals het jonge hertje in onderstaande video. Die begeeft zich argeloos op een schietbaan waar verschillende mannen mogelijkerwijs zelfs met schietoefeningen bezig zijn om een grotere soortgenoot vakkundig tot aankomend hertenbiefstuk te promoveren. Niet dit kleine hertje. Die loopt gewoon voor de loop langs en likt op zeker moment zelfs aan de loop van het geweer.

Het gaat overigens uitstekend met Dinner the Deer. Het bleek dat de moeder van het hertje omgekomen was na een aanrijding met een auto en daardoor nogal argeloos rondliep. De mannen op de schietbaan hebben het beestje afgezet op een adresje waar deze is gebleven en opgevoed is om in het wild te kunnen overleven. Het hertje is na verloop van tijd weer uitgezet en vond aansluiting bij een andere groep herten. De mannen komen 'm vast nog wel een keer tegen als er wat meer vlees op het karkas zit. Of ze dan nog zo lief zijn is natuurlijk maar de vraag... Wie weet?

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/24/ok-a-baby-deer-with-a-death-wish/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *