«

»

feb 14 2014

Bericht afdrukken

Dale Hansen over Gay NFL speler Michael SamReligie is in 'The Land of the Free' nog een big issue. Het zorgt ervoor dat een heel groot deel van de bevolking op bepaalde vlakken ver achterblijft. Zoals bijvoorbeeld inzake homofilie. Want zo zou 'god' het niet bedoeld hebben.

Van homoseksualiteit wordt, ook in Nederland helaas, een nog groter issue gemaakt zodra het gaat over de combinatie homoseksualiteit en 'macho' sporten. Zoals voetbal en American Football. Dan voelen de mannetjes zich bedreigd.

Meneer Veelkantie heeft geen issues met homoseksualiteit. We met homofoben die allerhande achterlijke 'argumenten' aanvoeren om hun, sec bekeken, racisme te legitimeren en te voorzien van een zogenaamde 'logische redenering'.

Wie er kennelijk ook zo over denkt is ABC Unplugged sportverslaggever Dale Hansen die even in een paar minuten de hypocrisie van de homofoben die een probleem hebben met NFL speler Michael Sam's recentelijke coming out.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/14/dale-hansen-over-gay-nfl-speler-michael-sam/

Laat een reactie achter