«

»

jan 29 2014

Bericht afdrukken

Now it’s on… And now it’s off..De techniek staat niet stil. Zeker niet op het gebied van energie meters en management voor onder andere thuis. Zo ik het tegenwoordig mogelijk om E-Meters te laten installeren en de elektriciteitsvoorziening thuis remote te bedienen en regelen. En dat laat men in onderstaande video, tot wanhoop van de zoon des huizes, zien. Maar misschien is het filmpje, bedoeld als reclame voor het energiebedrijf, ook wel een stuk anti-reclame. Want bij meneer Veelkantie komen geen 'slimme meters' en meer van die onzin in, die niet alleen door u maar ook door de overheid, op afstand uitleesbaar en bedienbaar zijn. Zeker niet gezien het huidige tijdsgewricht waarin idioten het voor het zeggen hebben.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/29/now-its-on-and-now-its-off/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *