«

»

feb 16 2014

Bericht afdrukken

Bromfietser ziet klein detail over het hoofdEr is een zekere tendens gaande de laatste 4 decennia dat alles wat niet stevig verankerd is aan een niet draagbaar of verplaatsbaar object binnen afzienbare tijd van 'eigenaar' verwisseld. Daarom is het belangrijk om bijvoorbeeld zoiets als je bromfiets met een dikke ketting aan bijvoorbeeld een lantarenpaal vast te leggen. Helemaal zeker kun je dan nog niet zijn dat de bromfiets niet spoorloos verdwijnt, maar het is wel lastiger om weg te komen. Ook voor de eigenaar!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/16/bromfietser-ziet-klein-detail-over-het-hoofd/

3 reacties

  1. Andy

    Nurddddd

  2. Petra

    Hahaha, en het dan ook nog niet door hebben he…

  3. Tom

    Lol

Laat een reactie achter