«

»

feb 01 2014

Bericht afdrukken

Joyce from Dutchland supports Justin BieberJoyce is een bekende verschijning op internet. Joyce heeft een ernstige vorm van AHS (Aandachts Hoeren Syndroom). Daarom Joyce trek zich het leven, en dan vooral dat van andere waarmee ze de aandacht op zichzelf kan vestigen, erg sterk aan. Joyce vind altijd wel iets om diep ongelukkig over te zijn en wil dit diepe ongeluk vervolgens graag met ons te delen via the internets. Deze keer gaat het om de 19-jarige Justin Bieber die gearresteerd is wegens het rijden onder invloed van zowel drank als drugs, het zich verzetten tegen zijn arrestatie, het slaan van een limousine chauffeur, het dragracen in zijn lambo/ ferrari of andere peperdure auto door de woonwijk, geluidsoverlast, vandalisme,  zijn van een ongelofelijk over het paard getild pleuris jong met teveel geld die zijn buren terroriseert, hun kinderen in gevaar brengt en andere ongein. Uiteraard staat Joyce, from Dutchland a small kowntrie in urop bij de sie, volledig achter Bieber... want ze is een belieber. Zijn buren kunnen uiteraard stikken. Want die zijn niet famoes en kunnen niet zingen, of zoiets, dus zijn niet geschikt om zielig mee te doen on de internets. Dus mensen Dis Belieber sais Free Bieber! Snik Gorgel...

Sho lets praai voor, euh... to Justin Bieber biekos hie is a joeman bieing to!

Bij de waai... Shee is alsow a wan direction fan... No a wan direction loffer! Biekos wan direction = a waai of lijf joe no!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/01/joyce-from-dutchland-supports-justin-bieber/

1 reactie

  1. Thor

    Dit is gespeeld, toch? TOCH? Zeg me alsjeblieft dat dit gespeeld is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *