«

»

sep 15 2012

Bericht afdrukken

Impressie LelystArt Zaterdag 15 Sep. 2012

Zoals ik u eerder al liet weten pakt Lelystad, die kennelijk nog wat euro tonnen te verbranden heeft, fiks uit dit jaar met het LelystArt Festival.  Het programma van Vrijdag 14 September 2012, Zaterdag 15 September 2012 en van Zondag 16 September 2012 plaatste ik al online voor u. Hieronder een indruk van de zaterdag.

LelystArt 2012

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/09/15/impressie-lelystart-zaterdag-15-september-2012/

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Thor

  Mwoa, dat hoeft toch geen tonnen te kosten? Ik zie vooral een bonte verzameling kraampjes, waar noeste handenarbeid aan de man wordt gebracht, uiteraard voorzien van de nodige aanbieders van overprijsde versnaperingen. Ofwel een markt. Uiteraard zal die kunstige muziekmakers in veel te grote muziektent wel een paar centen hebben gekost, maar het ziet er toch heel gezellig uit?
  Ik merkte wel dat er veel oude busjes staan om eten te verkopen, lijkt wel een oldtimerbeurs. En die grillfactory; leuk idee, ik kan uiteraard niet beoordelen wat ze ervan bakken/grillen.

 2. Thor

  Ik was overigens benieuwd naar die grill factory. Sinds 18zoveel?!? Dus even hun website bezocht; bespaar je de moeite, die is er nog niet. Maar wie zit er dan achter dit ‘ gerenomeerde’ bedrijf?
  Achter de site zelf zit een mediabedrijfje uit Leiden. En die hebben deze site opgezet voor ene Dlawe bv., een voedselgroothandel uit Heemstede, zonder website of info.
  Wel opvallend dat ik dan overal dezelfde contactpersoon tegenkom…zou die zo oud zijn?
  Misschien een idee voor meneer Veelkantie? The Smoke Factory, since 1894?

 3. Meneer Veelkantie

  Thor,

  Denk dat je het programma even moet bekijken voor de drie dagen en je dan voorstellen wat er aan organisatie, materialen, ambtenaren, subsidies, enzovoort, enzovoort, enzovoort aan te pas moet komen om dit te realiseren. Loopt in de tonnen.

 4. Meneer Veelkantie

  Thor,

  Als je wat verder neust dan kom je uit op Dickmann Holding en Dickmann Agenture BV van ene E. Dickmann uit. Kennelijk een bezig iemand. Heb verder ook geen idee hoe het zit, maar het boeit me ook niet echt. Misschien als de website klaar is dat er een ‘wie zijn wij’ op komt te staan die een hoop zal verklaren.

 5. Thor

  Ik had ook al doorgezocht, maar het ging me met name om het idee. Zou meneer Veelkantie niet een soortgelijk ‘product’ op de markt kunnen zetten? :)
  En aangezien het jaartal dus nogal ‘at random’ is, stel ik voor dat u al sinds 1894 actief aan het roken bent (niet die met sigaretten uiteraard).

Laat een reactie achter