«

»

sep 16 2012

Bericht afdrukken

LelystArt 2012 – 3D Streetpaintings Lelystad

Vandaag waren we, ondanks dat mevrouw Veelkantie flinke griep heeft, toch maar even de stad in getrokken om de LelystArt 3D Streetpaintings en Proeverij & Verwennerij te bezoeken. En uiteraard wat foto's voor u te maken. Wij vonden het helaas een beetje tegenvallen, ondanks dat er deze keer een veelheid aan 3D Streetpainters aanwezig waren, omdat veel van de tekeningen alles behalve af en dus niet of nauwelijks toegankelijk waren door dranghekken en dergelijke. En dit was toch echt de laatste dag van het festival, dus verwacht je dat men, net als de vorige keer, wel klaar zou zijn zodat je de tekeningen in vol ornaat en vanuit de juiste positie kunt bekijken en fotograferen. Bovendien vonden we het best wel lastig, mede door de dranghekken en het feit dat de tekeningen niet af waren, om bij een aantal van de tekeningen het 3D aspect te ontdekken. Desalniettemin, bij deze de foto's die wij vanmiddag laat schoten.

Bent u op zoek naar de 2011 Straattekeningen, klik dan hier!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/09/16/lelystart-2012-3d-streetpaintings/

Laat een reactie achter