«

»

sep 15 2012

Bericht afdrukken

Zaterdag Brood Scoor Dag

Vandaag een 'klein beetje' brood ingeslagen. Ofwel links 24 witte afbak parisienne (raustion) broodjes bij Mega Food Stunter voor slechts € 1,50. En rechts 24 vloerkadetten, een heel wit en twee andere broodjes (een pistolet en nog een parisienne broodje) bij de buurman van Mega Food Stunter voor maar € 3,-.

De kunst is om scherp op de aanbiedingen te letten en om je lekker laat bij de bakker op de markt te melden. Zeker op zaterdag weet de bakker toch niet meer van gekkigheid hoe hij van zijn overtollige brood af moet komen, dus lekker brutaal zijn en vragen wat 'die hele krat brood' moet kosten.

We hebben er maar, tezamen met nog wat croissants (eerder gekocht bij Mega Food Stunter) die we nog over hadden, wat van weggegeven aan de buurvrouw, die leeft ook maar van een weduwe pensioentje. Want het paste om te beginnen toch niet allemaal in de vriezer, en we kunnen ook alles niet opeten voordat het oud is, en weggooien of aan de eendjes geven is natuurlijk doodzonde.

Zo ziet u maar, als je het een beetje slim aanpakt, dan is het leven zo slecht nog niet op de onderste sport van de maatschappelijke ladder. Dan kun je de buik rondeten aan mooie luxe broodjes en ook nog eens zoveel over hebben om weg te geven ;)

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/09/15/zaterdag-brood-scoor-dag/

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Mir

  Jammer dat ze nog niet hier in Brabant op de markt staan want het zijn idd wel goede aanbiedingen.

 2. Meneer Veelkantie

  Mir,

  Dat is goed dat je het zegt. Ik sprak de heren vanmiddag op de markt en heb gevraagd wat de uitbreidingsplannen zijn. En ze zijn nog op zoek naar markten waar ze donderdags en vrijdags kunnen staan. Dus weet jij, of iemand anders, nog een markt op donderdag of vrijdag waar je heel graag Mega Food Stunter zou willen zien verschijnen dan kun je ze mailen op [email protected]. En wie weet… ;)

 3. Thor

  Zal het eens aan de familie vragen. Die staan oa. met antiek, en snoepgoed in deze regio. WIs wel een best end rijden. Of ze moeten aan franchisen denken…

 4. Mir

  Ik heb ze gemaild, afwachten dan maar….

 5. Meneer Veelkantie

  Mir,

  Ik wacht met je af. Als je nog wat van ze verneemt dan horen we het hier vast wel van je ;)

 6. Mir

  Ik heb ze vorig weekend een mail gestuurd maar helaas nog geen reactie mogen ontvangen…..

 7. Meneer Veelkantie

  Mir,

  Dat is niet zo netjes. Of ze moeten het niet ontvangen hebben. Probeer je het nog eens?

Laat een reactie achter