«

»

feb 01 2014

Bericht afdrukken

Salsa zanger geeft Electrifying PerformanceZe zeggen wel eens, op z'n Engels, dat als een zanger(es) de zaal in beroering dan wel ontroering weet te brengen, op weet te zwepen en mee weet te krijgen, dat hij of zij een 'Electrifying Performance' (zinderend optreden) weggeeft of gaf. Deze overdadig zwetende salsa zanger Dominicaanse zanger Nolberto, die een optreden gaf op een carnaval in Ranchillos, Argentinië, neemt dit wel heel serieus op. Hij maakt er zelfs een sidderend optreden van als hij met zijn bezweten lichaam en daardoor ook natte handen enerzijds een microfoon en anderzijds een stalen paal aanraakt. Het gevolg is een flinke opdonder waardoor Nolberto buiten bewustzijn raakt en van het podium valt. Gelukkig kwam Nolberto na een paar minuten weer bij kennis en heeft hij zelfs het optreden voortgezet. Uiteraard kwamen de sterke verhalen, het blijven natuurlijk macho's die Zuid Amerikaanse boys, later alsnog op gang. Nolberto beweerde namelijk dat hij zichzelf, heel heldhaftig, van het podium geworpen zou hebben om zo aan de elektrocutie een einde te maken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/01/salsa-zanger-geeft-electrifying-performance/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *