«

»

dec 29 2013

Bericht afdrukken

Food, Fun & Foto’s Mega Postings Part 1 t/m 28

Om de zoveel tijd heeft meneer Veelkantie weer 60 (of 108) gekke, grappige en soms zelfs bizarre foto's en andere afbeeldingen voor u bij elkaar gezocht en post ik deze voor u op het Veelkantie Forum. Op dit moment is de collectie 1.728 foto's en afbeeldingen groot. En wekelijks komen er meer bij!

Hieronder treft u de links aan naar de Food, Fun & Foto's Mega Postings. U kunt op iedere link klikken om 60 foto's en afbeeldingen te aanschouwen door telkens op het forum naar beneden te scrollen. Bent u aan het einde gekomen dan kunt u de volgende link aanklikken voor de volgende 60 foto's en afbeeldingen. Enz, enz, enz. Tot u ze allemaal, tot aan nu, gezien heeft.

Nog een aan voedsel gerelateerde foto of afbeelding op uw PC staan/ u bent zelf zo creatief geweest/ u trof een foto aan op the internets die niet in de collectie zit? Mail deze dan graag eventjes naar [email protected].

Hieronder de collectie tot op heden

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2013/12/29/food-fun-fotos-mega-postings/

4 reacties

1 ping

Naar het reactie formulier

 1. MdJ

  Mwa hij heeft waarschijnlijk de manier van hotlinken aangepast of de direct links gewijzigd. Echter heeft hij dat vast niet zelf besloten. Beetje jammer die onterechte haat met facebook.

 2. Meneer Veelkantie

  MdJ,

  Veilige conclusie… ‘hij heeft waarschijnlijk iets aangepast’… Serieus? Daar was ik ook al achter MdJ.

  Of hij (neem aan dat je Zuckerberg bedoeld) daarvan in kennis was of is, is niet zo relevant. Het is zijn bedrijf, hij is de directeur/ eigenaar en dus verantwoordelijk voor wat Facebook doet. Feit is hoe dan ook dat het, met name de laatste maanden, een volstrekt eenrichtingsverkeer is geworden waarbij meneer Zuckerberg de ene na de andere verslechtering (denk aan het aan de laars lappen van je privacy, misbruiken en uitbuiten van hetgeen je op Facebook zet, inclusief je persoonlijke gegevens en foto materiaal, één gigantische reclamezuil waarin je de persoonlijke updates nog nauwelijks kunt ontdekken, enz.) doorvoert.

  Haat? Zullen we het op hekel houden? Of mijn hekel aan het beleid van Facebook onterecht is? Daar kun je verschillend over denken. Ik denk er zo over. Jij denkt er het jouwe van. Maar ben blij dat jij zo makkelijk denkt over het spoorslags wijzigen van de regeltjes. Krijg ik in ieder geval van jou geen verzet als ik net als meneer Zuckerberg zou besluiten om jouw ledengegevens aan de hoogste bieder te verkopen en jouw recht op privacy volledig overboord te gooien. Iets wat ik overigens nooit zou doen, dus maakt u zich geen zorgen.

 3. Ajira

  Die Dr.Pepper BBQ saus die op “Part 1″ staat, kun je bij vuurenrook.nl kopen. Die saus is echt heerlijk op spare ribs. Je krijgt een standaard BBQ saus smaakje, maar met een heerlijke Dr. Pepper nasmaak. Echt een aanrader :)

 4. MdJ

  Jammer dat je facebook ervaring zo anders is als de mijne.
  Bedankt voor de tip. Ik was mij er niet van bewust dat mijn gegevens verkocht zijn.

  Ach ik ben het ook wel met u eens hoor. http://our-policy.org/ is een leuk initiatief over de dingen waar wij ons aan ergeren. Ze voeren allerlei dingen door, maar er kan ook tegen in gegaan worden. Maar de meeste van de miljard facebook accounts doen dit niet.

 1. Foto's kijken - Veelkantie, grappige eten en drinken foto's

  [...] nog heel veel meer uitermate grappige foto’s zijn hier te vinden. De complete verzameling is hier te [...]

Laat een reactie achter