«

»

dec 29 2013

Bericht afdrukken

Kunnen alleen maar hopen dat Taylon Davis een survivor is

Helaas is de kans dat Taylon Davis haar kanker zal overleven, het betreft een agressieve vorm van botkanker waaraan het 12 jarige meisje al een been verloor, niet zo heel erg groot. Osteosarcoom is een vorm van botkanker die in feite in heel het lichaam voor kan komen en zich uit kan zaaien naar andere organen en delen van het lichaam.

Ook bij Taylon is dit het geval. Ze heeft een inoperabele tumor in haar hoofd. Dat maakt de overlevingskans, die zonder uitzaaiingen op circa 40% wordt geschat, zeer gering in het geval van Taylon. Helaas moeten we Taylon dan ook aanmerken als terminaal ziek. Daar valt helaas niets aan te doen.

Maar wat we wel kunnen doen is de laatste tijd die Taylon op aarde heeft zo aangenaam en wonderlijk mogelijk te maken. Gelukkig zijn er daarom organisaties als 'Make a wish foundation'. Taylon had de wens om met Beyonce te dansen en zingen. En gelukkig mocht die wens uitkomen. Zie hieronder de zeer ontroerende video van de vervulling van de wens.


Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2013/12/29/kunnen-alleen-maar-hopen-dat-taylon-davis-een-survivor-is/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *