«

»

feb 06 2014

Bericht afdrukken

Geweld op een Dubbeldekker Bus met grote gevolgenOndanks dat het voorval zich voordeed op 27 december 2012 zijn onderstaande beelden pas onlangs via de BBC in de openbaarheid gekomen. Op de videobeelden ziet u een ernstig geval van geweld in een dubbeldekker bus in Londen. Vreemd genoeg melden geen enkele nieuwsagentschap wat de aanleiding was voor het geweld. Maar het was dusdanig hevig dat het slachtoffer in het middenrif door een raam op de bovenste verdieping van de bus werd getrapt en meters lager op het trottoir terecht kwam. De man rolde daarna van het trottoir af alwaar een andere bus, die de beelden schoot, net tijdig kon stoppen. De 43-jarige man beschadigde bij de val zijn rug zo ernstig dat hij sindsdien vanaf het middel verlamd is. De 38-jarige aanvaller werd later op alle punten vrijgesproken. Ondanks dat de aanleiding van dit extreem grove geweld alsook de vrijspraak onbekend is, is zoveel het onvoorstelbaar zoveel geweld  te zien plaatsvinden. Het blijkt echter slechts 1 'incident' te zijn van de 20.000 gevallen van geweldpleging in Britse bussen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/06/geweld-op-een-dubbeldekker-bus-met-grote-gevolgen/

Laat een reactie achter