«

»

feb 21 2014

Bericht afdrukken

Zo horen politiemensen te functioneren!In Nederland heeft de sterke arm van de wet een nogal eenzijdige, en als u het mij zou vragen nogal bizarre, opvatting van hun rol en functie in de maatschappij. Enerzijds doet men er alles aan om op goede voet te komen en nog net niet vriendschappelijk om te gaan met het tuig dat onze straten terroriseert om anderzijds als incassobureau te functioneren om de onstilbare honger van onze overheid naar ons geld proberen te stillen. Verder voelt men zich aan de burgers niets verplicht. Het voorkomen en oplossen van criminaliteit en misdaad is slechts bijzaak geworden. Laat staan dat men zich kan of wil bezighouden of wenst te bekommerd om het welzijn van de burgers of hen wil dienen.

Dat is niet in alle landen zo. Daar is men hard voor criminelen en misdadigers, iets waarover in Nederland schande wordt gesproken door linkse softies, maar behulpzaam naar gewone hulpbehoevende burgers. Hun taakopvatting is 'To Serve and to Protect'. Zie in onderstaande video het verschil met de Nederlandse 'To Seize and Profit' mentaliteit.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/21/zo-horen-politiemensen-te-functioneren/

Laat een reactie achter