«

»

Apr 09 2014

Bericht afdrukken

Ayaan Hirsi Ali verbannen naar Lepra Kolonie i.v.m. ‘Islamofobie’Ayaan Hirsi Ali ziet helaas een eredoctoraat aan haar neus voorbijgaan door de inzet van CAIR, een extremistische islamistische pressiegroep, omdat ze naar zeggen van CAIR zou lijden aan een zeer ernstige vorm van de fictieve en denkbeeldige aandoening 'Islamofobie' (zeg maar een soort van virtuele 'hersens' en 'tongkanker' zoals een voorname islamitische geestelijke, maar dan niet virtueel, haar en Theo van Gogh toewenste). Ayaan Hirsi Ali's aandoening zou volgens CAIR haar tot 'een van de ergste van de ergste islamhaters in Amerika en de wereld' gemaakt hebben.

UPDATE!

Yes mensen! Pat Condell heeft een remedie gevonden tegen Ayaan's 'Islamofobie'!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/09/ayaan-hirsi-ali-verbannen-naar-lepra-kolonie-i-v-m-islamofobie/

Laat een reactie achter