«

»

Apr 19 2015

Bericht afdrukken

Winston (van Monica) heeft een Frikandel van 35 cm!Monica en WinstonMonica (van Winston) was een poosje geleden aan het opscheppen dat Winston een Frikandel heeft van wel 35 centimeter en circa 250 gram! En tja, dat moet je natuurlijk niet zeggen tegen meneer Veelkantie. Want dan wil meneer Veelkantie daar wel eens even de harde bewijzen van zien!

Dus zaterdag (19-04-2015) toog meneer Veelkantie naar het restaurant van Monica & Winston op het Stadhuisplein te Lelystad om de proef op de som te nemen. Na het afrekenen van slechts € 4,25 plaatste ik mijzelf op het terras in afwachting van wat er zou gaan komen. En jawel hoor, slechts enkele minuten later zag ik Winston al uit mijn ooghoek aan komen snellen met een grote zelfvoldane glimlach op zijn gezicht.

En hoezeer ik het ook zou willen ontkennen... Dat ding van Winston is ENORM!

Mega Frikandel

Er zat zelf alle benodigdheden bij om er een Frikandel Speciaal van te maken en een heerlijk frisse verse salade. En ik moet zeggen, de Frikandel was ronduit heerlijk! En dat alles voor een lousy verwaarloosbare 12 centen per centimeter!

Zelf ook zo'n enorme Frikandel eten? Dat kan! Ga daarvoor naar super sfeervolle Restaurant Monica & Winston op het Stadhuisplein in Lelystad. En als u nou geen trek heeft in een Frikandel... dan kunt u bij Monica & Winston ook terecht voor allerhande heerlijke exotische gerechten. En met mooi weer kunt u ook nog op het ook al enorme terras terecht!

Terras Monica en Winston

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2015/04/19/winston-van-monica-heeft-een-frikandel-van-35-cm/

2 reacties

  1. Freek

    advertorial?

    1. Meneer Veelkantie

      Nee hoor. Gewoon een grappig verslagje van een enorme frikandel waarvoor ik overigens gewoon netjes heb betaald en ook geen andere soorten van vergoeding of iets dergelijks ontving.

Laat een reactie achter