«

»

Apr 19 2015

Bericht afdrukken

Weer een geweldige Like & Deel Actie op Lely-Markten.nlDe website lely-markten.nl doet z'n stinkende best om aan de weg te timmeren. En dat doen ze onder andere met hele leuke artikelen, een hele hoop informatie, bijzondere foto reportages en geweldige acties via hun site, Facebook en Twitter. Als geen ander weten wij van Veelkantie hoe moeilijk het is als pas beginnende website om bekendheid te verwerven. Want ook Veelkantie is niet direct met meer dan een miljoen bezoekers per jaar begonnen. Daar hebben wij jaren in geïnvesteerd! Maar meneer Veelkantie zo meneer Veelkantie natuurlijk niet zijn als hij niet een handje hielp!

Daarom mogen wij graag enige ruchtbaarheid aan weer een leuke lely-markten actie geven!

Klik op de afbeelding om naar de actie op de website van lely-markten te gaan en doe gewoon gezellig mee!

Bella Vita Actie Poster

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2015/04/19/weer-een-geweldige-like-deel-actie-op-lely-markten-nl/

Laat een reactie achter