«

»

dec 31 2013

Bericht afdrukken

Hoe worden Pringles gemaakt? Nou zo dus!Het programma How it's made van Discovery is een geweldig programma waarmee je, op een luchtige en eenvoudige manier, heel wat kennis op kunt doen over de diverse aspecten van het productieproces van heel veel producten. En als er toch al iets is wat meneer Veelkantie, naast gigantische hoeveelheden eten en drank, consumeert dan is het wel kennis. Daarom deze keer voor u een video over hoe Pringles gemaakt worden. Erg informatief!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2013/12/31/hoe-worden-pringles-gemaakt-nou-zo-dus/

1 reactie

  1. Thor

    Ach, op zijn tijd best wel lekker om zo’n buis in je uppie weg te werken! Enige wat ik niet begrijp, is waarom zo’n product zo duur moet wezen.

Laat een reactie achter