«

»

sep 28 2014

Bericht afdrukken

‘Vele tienduizenden verkeersdoden in Irak en Syrië’Wist u dat er dit jaar vele tienduizenden verkeersdoden zijn gevallen in Irak en Syrië? De oorzaak is, als wij onze politiek correcte elite zoals Arnon Grunberg en Jan Terlouw mogen geloven, 'het roekeloze rijgedrag' van 'moslim' extremisten.

Althans, dat is wat ik op denk te mogen maken uit de uitzending van Buitenhof van hedenmorgen. Een uitzending waarin genoemde 'oorlogsexperts' en 'islamkenners' schrijver en columnist Grunberg en ex-D66 kinderboeken en oorlogsroman schrijver Terlouw aanwezig waren om 'hun filosofische blik' te werpen op onze deelname aan het bestrijden van de Islamitische Staat  (IS/ ISIS) die aldaar op genocidale wijze de 'nep-islam' verspreiden. En na heel wat heen en weer geneuzel, over of wij als deelnemers aan het bestrijden van de terroristen aldaar nou wel of niet in oorlog zijn met de Islamitische Staat en of de extremisten nou wel of niet 'de echte islam' vertegenwoordigen, kwam het hoge woord eruit.

'De kans dat je door de bliksem wordt getroffen of de kans dat iets je in het verkeer overkomt is veel groter dan getroffen te worden door een aanslag'. 'Er komen zoveel mensen om in het verkeer, de kans dat je slachtoffer wordt van islamitische extremisme is in verhouding nihil is' aldus Terlouw en Grunberg in koor. Kortom, maakt u niet zo druk over de islam. Er zijn veel meer 'fundamentalistische extremistische automobilisten' dan er moslim-terroristen zijn? Of zoiets...

Tja, tegen zoveel 'logica' en 'nuance' kun je als islam-criticus natuurlijk niet op. En aangezien het feitelijk dus eigenlijk allemaal niets voorstelt, behalve dan dat 'wij' ons er allemaal veeeeeel te druk over maken, en islamitische terrorisme net zoiets is als omkomen in het verkeer, stel ik voor dat wij het voortaan niet meer hebben over slachtoffers van islamitische terrorisme maar over 'verkeersdoden'. Maakt de koppen in de krant toch weer een stuk aangenamer. Evenals de alarmerende berichten over moslims extremisten fundamentalistische extremistische automobilisten in ons eigen land die op ontploffen staan en naar Syrië en Irak trekken om niet-moslims uit te moorden daar deel te nemen aan het verkeer.

Hoeven wij ook geen F16 straaljagers te sturen die bommen werpen. Kunnen we weer eens een 'politie missie' sturen waarmee zowel de SP alsook Groenlinks in kunnen stemmen. De missie zal deze keer wederom zijn om Iraakse en Syrische burgers op te leiden tot politieagenten. En dan met de nadruk verkeersboetes uit te schrijven. Dat help immers in ons eigen landje ook zo geweldig om het aantal verkeersdoden terug te brengen en bovenal de schatkist te spekken!

Mens, waar zouden wij zijn zonder onze politiek correcte elite om een levensgroot en existentieel probleem als sneeuw voor de zon te doen verdwijnen? Zouden wij toch zomaar in het vuige ophitsen van die smerige racistische islam-critici getrapt zijn die u alleen maar aan willen praten dat er iets mis is met de islam. Terwijl dit, behalve dan dat het hele slechte chauffeurs zijn, helemaal niet het geval is! Poeh! Paar uiteraard door autochtonen gesubsidieerde verkeerslessen, o.a. over de dode hoek als je een hoofddoek of boerka draag en het je niet in de koran verdiepen tijdens het rijden, er overheen en wij hebben in Nederland geen enkel probleem meer! Dat wij daar nou niet eerder aan gedacht hebben?

Zo bekeken had de hele Tweede Wereldoorlog voorkomen kunnen worden! Want laten wij eerlijk zijn... het nazisme is, zo bekeken, alleen maar ontstaan omdat men op de autobahn (kort voor het nazisme geïntroduceerde benaming) ongelimiteerd hard mocht rijden waardoor er o.a. zes miljoen waardeloze Joodse chauffeurs in het verkeer omkwamen!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/09/28/vele-tienduizenden-verkeersdoden-in-irak-en-syrie/

Laat een reactie achter