«

»

sep 30 2014

Bericht afdrukken

Volkskrant: ‘Monstertruck ongeluk is eigenlijk aanslag’Zie ook de update onderaan het artikel. Racisme? Welnee joh! Satanisme!

Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn. In de gemeente Haaksbergen vond een menselijk drama plaats toen een monstertruck van het stuntteam King On Wheels (site momenteel moeilijk bereikbaar) bij een show het publiek inreed waarbij vooralsnog drie toeschouwers, een kind van 5, een man van 50 en een vrouw van 72, om het leven kwamen.

Er zijn overduidelijk ergens grote inschattingsfouten gemaakt. De organisatie had het terrein met zo'n beperkte ruimte om te manoeuvreren niet mogen accepteren. Evenals de zeer ervaren bestuurder, MarioD, had moeten weigeren om onder deze omstandigheden deel te nemen. Dat is echter allemaal wijsheid achteraf. Daar heeft helemaal niemand meer iets aan.

Dat kon niet verhinderen dat de bestuurder van de monstertruck nog altijd vastzit op verdenking van 'dood door schuld' of een gelijksoortige verdenking. Het zal wettelijk en procedureel allemaal wel zo geregeld zijn in Nederland. Dat neemt echter niet weg dat dit trieste incident ook voor de bestuurder een onvoorzien en diep menselijk drama is.

Ook MarioD zal die morgen ongetwijfeld niet opgestaan zijn met het voornemens om eens een paar mensen van het leven te beroven en een veelvoud ervan te verwonden. Althans, dat lijkt mij toch een buitengewoon redelijke aanname. Kennelijk niet voor de Volkskrant die het stuntteam, waaronder de vrouw en dochter van de bestuurder en het PR team en kaartverkopers voor het bedrijfje, eens flink tegen het licht hield en daar bericht van deed in een artikel over het drama:

Kennelijk heeft het ook maar enige toegevoegde waarde om erbij te vermelden dat vrouw Gina puppies aanbiedt. Wat kennelijk nog veel meer toegevoegde waarde schijnt te hebben is dat vrouw Gina schijnbaar, want het valt niet te controleren aangezien de site van het bedrijfje het momenteel niet doet, geen erg groot fan is van de multiculturele samenleving. De vraag blijft echter welke toegevoegde waarde het heeft? Wat wil de Volkskrant hiermee suggereren?

Ik kan mij alleen voorstellen dat de 'levensbeschouwing' van de vrouw van de bestuurder enige relevantie zou hebben als er sprake van opzet zou zijn. Als er sprake zou zijn van het moedwillig doodrijden of verwonden van asielzoekers dan wel 'zwarten'. Ofwel als er sprake zou zijn van een doelbewuste moedwillige aanslag op de genoemde bevolkingsgroepen.

Het lijkt me bijna als vanzelfsprekend dat wij mensen die zich bezighouden met activiteiten als monstertrucks en andere stunts met auto's en motoren gezocht moeten worden in hetgeen men in de Verenigde Staten ook wel 'rednecks' noemt. Het is bijna even vanzelfsprekend dat dit doorgaans geen grote fans van 'minderheden' zijn. Allemaal waar, maar wat doet het ter zake in dit geval? Heeft dit schijnbare 'feit' ook maar iets te maken met dit drama en dit noodlottige ongeluk?

Goed, het zal wellicht weer eens een poging van de Volkskrant zijn om 'het plebs' dan wel 'gewone volk', waar men zo weinig waarde aan hecht en zo op neer kijkt, op een bepaalde manier neer te zetten en zichzelf als morele en elitaire übermenschen te profileren. Het blijft echter een stukje riooljournalistiek waarvan mij de mond openvalt. Riooljournalistiek waarover het goedvolk normaal de mond altijd vol heeft als dit, maar dan over een andere bevolkingsgroep, op een website als Geenstijl (waar niet geheel toevallig ook het getoonde Volkskrant citaat vandaan komt) zou hebben gestaan.

Dan krijg je namelijk walgelijke diep haatdragende en maar net niet tot geweld oproepende opinieartikelen zoals dit. Een artikel waaruit blijkt dat het goedvolk met vele hypocriete maten meet maar geen daarvan ook de menselijke maat is.

UPDATE I:

Mensen hou maar op, het was geen racistische aanslag, maar veel erger! Het was namelijk een slachtingsritueel van... jawel... SATANISTEN! Althans, dat beweerd Martin Vrijland op zijn website. En, wederom volgens Vrijland, zou de gemeente Haaksbergen die een pentagram in haar logo schijnt te hebben wel eens in het complot kunnen zitten!

Op zondag 28 september jl. reed een monstertruck tijdens de Holland AutoMotorSportief show in Haaksbergen vol in op het toekijkende publiek. Bij het incident vielen drie doden en raakten 23 mensen gewond. Vijf mensen zijn nog in levensgevaar. Als je de beelden bekijkt krijg je niet de indruk dat de chauffeur nu erg heen en weer geschud werd in zijn stoel, ondanks dat hij niet helemaal symmetrisch over de opgestelde autowrakken rijdt. Het lijkt erop dat hij niet eens de moeite neemt zijn truck van het publiek af te sturen. Eerder krijg je de indruk dat hij bewust instuurt op het publiek. Zouden we hier te maken kunnen hebben met een rituele opoffering ter ere van de Saturnus cult (Satanisme)?

 Het blijkt een retorische vraag te zijn van Vrijland:

Volgens verschillende media zijn de omgekomen slachtoffers een jongetje van vijf jaar en een vijftigjarige man uit Haaksbergen. Een 73-jarige vrouw overleed zondagavond in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Van satanisten of aanhangers van de Saturnus cult staat bekend dat ze aan rituele offers doen; mensenoffers welteverstaan. Op dit weblogvindt u zo een lijst met data van deze rituele dagen. Bij sommige rituele dagen ziet u duidelijk vermeld dat er kinderoffers plaatsvinden. De site vermeldt dat de data jaarlijks kunnen afwijken van onze kalender. Ook de site forbiddenknowledge.com laat de satanische kalender zien. De datum op de kalender die het meest dichtbij 28 september ligt, is 23 september, de dag van ‘seksuele orgies en van menselijke offers’. Welke afwijking in de kalender het verschil tussen 23 en 28 september zou kunnen rechtvaardigen is mij niet duidelijk, wel is het opmerkelijk dat dit ongeval zo weinig op toeval lijkt te berusten en dat de satanische symboliek van de gemeente Haaksbergen op zijn minst opmerkelijk genoemd mag worden. De chauffeur van de monstertruck wordt verdacht van dood door schuld. Zou hij opdrachtgevers kunnen hebben gehad voor de uitvoering van een slachtingsritueel, heeft hij op eigen initiatief gehandeld of is het simpelweg niets meer dan een ongeval? Zoals in zoveel zaken zal de waarheid wel nooit aan het licht komen.

Check vooral ook de reacties onder het artikel van Vrijland. Vrijland blijkt lang niet de enige te zijn die totaal koekoek is...

Als ik Martin Vrijland was dan zou ik onmiddellijk solliciteren bij de Volkskrant! Daar kunnen ze nog wel wat complotdenkers gebruiken! Zeg maar bij wijze van twee sporen beleid. Is het geen racisme dan is het satanisme!

UPDATE II:

Kijk eens aan, Geenstijl heeft achterhaald waar de veronderstelling dat de vrouw van Mario D een probleem zou hebben met asielzoekers en 'zwarten' op gebaseerd heeft. En dat blijkt (goed-)Volkskrant 'journaliste' Janita Naaijer (what in a name) af te leiden uit een 'ludiek' bedoelde Facebook share over een Sinterklaasliedje op het persoonlijke Facebook profiel van mevrouw D. Het is dus niet dat mevrouw D zich 'racistisch' uitgelaten zou hebben. Mevrouw D (ofwel Gina Roubos in het eggie) blijkt zelfs zo hier en daar op te komen voor asielzoekers. Kortom, het betreffen hele smerige verdachtmakingen op basis van 'guilty by association' en veronderstelde 'thoughtcrimes' van de zgn. 'kwaliteitsmedia'.

Gina, alias mevrouw D, blijkt overigens wel groot fan te zijn van de Facebookpagina 'Ik haat achterbakse mensen'. Dat sentiment delen wij met haar. Helaas blijken achterbakse mensen zich niet alleen voor te toen als familie maar ook als 'journalisten' van de zogenaamde 'kwaliteitsmedia', ofwel van de Volkskrant in dit geval, die iemand die ongetwijfeld al heel diep in de put zit kopje onder wenst te drukken tot ze werkelijk verzuipt. Walgelijk praktijken mevrouw Naaijer!

UPDATE III:

Lees ook:

Samenleving: ‘Monstertruck bestuurder moet hangen!’

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/09/30/volkskrant-monstertruck-ongeluk-is-eigenlijk-aanslag/

Laat een reactie achter