«

»

jan 10 2014

Bericht afdrukken

Het is wel duidelijk… Teveel gedronken!

Nederland begint langzaam maar zeker te veranderen in een linkse gutmenschen 'jede Lust ist verboten' dictatuur. Er mag steeds minder. Een van de laatste loten aan de boom van het ultra-linkse conservatisme in Amsterdam is het feit dat als controleurs in de kroeg of op het terras van een uitbater een dronken gast aantreft dat de kroeg een week zal worden gesloten. Treft men een tweede keer een dronken gast aan dan gaat de kroeg een maand dicht. Een derde keer is een permanente sluiting en ontnemen van de vergunning. U denkt dat ik een grapje maak. Helaas niet!

Vanzelfsprekend zullen horeca uitbaters zich daartegen moeten gaan beschermen. Bijvoorbeeld door een deurbeleid in te voeren waarbij je eerst een ademtest moet doen voordat je tot het etablissement wordt toegelaten. Alleen dan is er een ander probleem. Want dat mag weer niet. Maar daar zijn creatieve oplossingen voor. De Walkie Talkie!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/10/het-is-wel-duidelijk-teveel-gedronken/

1 reactie

  1. Delangebert

    Hahahahaha inventief zeg :P

Laat een reactie achter