«

»

Apr 05 2014

Bericht afdrukken

Channel 4 documentaire – Nigel Farage, Who are you ?Nigel Farage is een waar  fenomeen. Nigel Farage, leider van UKIP (United Kingdom Independence Party), is alles dat Geert Wilders (PVV) helaas niet is. Nigel Farage,  mede-voorzitter van de eurosceptische fractie Europa van Vrijheid en Democratie in het Europarlement, is welbespraakt, hij loopt over van de humor en trekt simpelweg zijn eigen plannen.

Helaas missen wij, Nederlanders, een charismatische leider, en moeten wij het doen met Geert Wilders nadat Pim Fortuyn ons ontnomen werd. Want met de laatste laat Nigel Farage zich nog het beste vergelijken. Farage heeft weliswaar niet de universitaire opleidingen genoten die Fortuyn wel had maar dat maakt Farage goed met een groot inzicht in de economie en handel die hij opgedaan heeft in 20 jaar als stockbroker in het Londense financiële centrum.

Farage heeft zijn UKIP, hetgeen eerst geafficheerd werd als een middelmatig partijtje met een 'racistisch xenofobe agenda', nu op een punt weten te brengen dat het een ware bedreiging vormt voor de Tories en voor de Labour party.

Genoeg reden dus om ons af te vragen 'Nigel Farage, Who are you?'. En dat is wat Channel 4 in onderstaande documentaire probeerde te doen. Iets wat maar zeer matig is gelukt. Want Farage blijkt geen dubbele bodem te hebben. De beschuldigingen van 'racisme en xenofobie' glijden van hem af als water van een eend. Nigel Farage kan dan ook niet betrapt worden op dwaze uitspraken zoals 'onze' Geert Wilders deze met enige regelmaat placht te doen.

Oké, we zien de flamboyante Farage zijn wie hij is. Iemand die wars en dwars is van overheidsbemoeienis en betutteling. Dus gewoon lekker zijn sigaretten rookt en lekker een biertje drinkt. Iemand die niets moet hebben van het EUSSR politbureau in o.a. Brussel. Iemand die, terecht, van mening is dat er een stop gezet moet worden op de onbeperkte import van 'vreemdelingen' die geen enkele bijdrage leveren aan de verzorgingsstaat en slechts parasiteren op hetgeen waar de Britten voor gewerkt en gevochten hebben. Iemand die niet principieel tegen immigratie is, zolang dit een bijdrage levert aan de economie, maar niets moet weten van EUSSR's open grenzen.

Wat we vooral te zien krijgen in onderstaande documentair is hoe Farage een luis is in de pels van zowel de EU alsook de politieke elite in het Verenigde Koninkrijk. We krijgen ook een inkijkje in zowel het voltrekt en intrinsieke ondemocratische karakter van de Europese Sovjet Unie en de politiek correcte mindset van de Britse politiek en media. Een media die net als in Nederland pleit voor censuur en zelfcensuur om zo de opkomende macht en kracht van Farage en zijn UKIP te stuiten. We zien de paniek bij de politiek links en conservatief correcte politici en journalisten.

Kortom, de onderstaande documentaire van slechts 54 minuten (inclusief reclameblokken) is een absolute must see!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/05/channel-4-documentaire-nigel-farage-who-are-you/

2 reacties

 1. Ruud Beijer

  Ach ja Nigel Farrage is geen Wilders.Gelukkig niet want Farrage is niet tegen de Islam.De Islam die een spoor van vernieling nalaat bij de Britten.Gelukkig hebben wij Wilders die WEL tegen de Islam is.
  Gelukkig hebben wij de PVV de enige partij die tegen de E.Ussr is.Laat Farrage maar zijn best doen in Engeland .Veel Nederlanders ongeveer iets meer als een miljoen staan achter Wilders.
  Op 22 mei kunt u weer stemmen op de PVV,dan stemt u tegen de E.U.
  Leve de PVV leve Geert Wilders.E.U nee,nee nee

  1. Meneer Veelkantie

   Hallo Ruud,

   Farage is wel degelijk een tegenstander van de islam.

   http://youtu.be/y_RKEhT6-f8

   Deze video is slechts een voorbeeld. Als je, je er iets meer in zou verdiepen dan zou je ontdekken dat Farage en Wilders voor wat betreft de islam niet zoveel verschillen qua meningen en inzicht. Bovendien is Farage sterk voor beperkingen of zelfs afschaffing van de massa-immigratie.

   Wat weer wel een heel groot verschil is, is dat Farage niet zo geobsedeerd is en zich gewoon beschaafder uitlaat en de oplossingen zoekt binnen de constitutie daar waar Wilders niet zelden discriminatoire wetswijzigingen wil die speciaal en alleen gericht zijn op moslim.

Laat een reactie achter