«

»

Apr 29 2014

Bericht afdrukken

Wie kent de smeerlap die Jo Vlemmix mishandelde en beroofden?Meneer Veelkantie is een koele kikker van aard. Maar dit zijn zo van die zaken waarvan zelfs mijn bloed gaat koken. De hoogbejaarde (87) heer Vlemmix, die dagelijks het graf van zijn vrouw bezoekt, werd van achteren aangevallen en beroofd van zijn portemonnee. Hij werd daarbij zo ruw aangepakt door de dader dat meneer Vlemmix er fikse beurse plekken en verwondingen aan overhield. Meneer Vlemmix, maar ook zijn dochter, zijn er nog erg van ontdaan. Het is daarom zaak dat de lafaard die dit op zijn geweten heeft snel gepakt wordt! En u kunt daarbij helpen! Zie de video:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/29/wie-kent-de-smeerlap-die-jo-vlemmix-mishandelde-en-beroofden/

Laat een reactie achter