«

»

apr 29 2014

Bericht afdrukken

Moslims herdenken ‘uitroeien Palestijnen’ op 4 mei



Natuurlijk, de al meer dan 65 jaar lang aanhoudende vijandigheden tussen Israël en de nakomelingen van de jihadisten die zich om politieke redenen 'Palestijnen' zijn gaan noemen is beslist geen zaak om vrolijk van te worden.

Wat dan wel weer hilarisch is, is het feit dat met name Marokkanen bedacht hebben dat ze de zogenaamde 'uitroeiing van het Palestijnse volk' moeten herdenken. En dan wel op 4 mei aanstaande, het moment dat wij onze gevallen soldaten, verzetsstrijders, burgers en met name Joodse slachtoffers van de holocaust herdenken. Want het is immers wel de bedoeling dat wij door deze actie aandacht krijgen voor het lijden van de Palestijnen boos worden en driftige paniek stukjes gaan schrijven in de media, op sites en op social media en politici voor het (hak)blok worden gezet.

Hilversumse moskee tart herdenking

Nakba HerdenkingHILVERSUM - De Hilversumse burgemeester Broertjes probeert een lokale moskee ervan te overtuigen een Palestijnse ceremonie die op 4 mei tijdens de dodenherdenking gepland staat, te verplaatsten. Tegen de Nakba-herdenking, die volgens de organisatie de ’schaduwholocaust’ van Palestijnen aan de orde stelt, zijn ruim veertig bezwaren ingediend.

Volgens Broertjes ligt de bijeenkomst gevoelig: „Zowel wat betreft inhoud als timing. We proberen zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met alle belangen. Ook gaan politie en gemeente zo snel mogelijk met het moskeebestuur in overleg, onder andere over een andere datum.” Lees hier het hele artikel.

Er is echter één klein detail dat men, zowel de (deelnemende en andere) moslims (en linksmenschen die deze zogenaamde 'schaduwholocaust' misbruiken om hun antisemitisme te legitimeren) alsook de paniekerige en boze stukjesschrijvers, over het hoofd zien. Iets wat deze provocatie geen provocatie maar een grote flauwe grap maakt.

Er zijn zo ongeveer net zoveel zogenaamde 'Palestijnen' bijgekomen in tussentijd als er Joden tijdens de holocaust vermoord zijn. Het is een explosieve toename die o.a. de VN grote zorgen baart. De circa 600.000 zogenaamde Arabische vluchtelingen van toen is inmiddels uitgegroeid tot een volk van naar schatting 4,5 tot 5 miljoen mensen.

Inderdaad zijn er bij schermutselingen tussen Israël en Arabische tegenstanders van Israël doden gevallen. Hoeveel 'Palestijnen' er precies gedood zijn tijdens de diverse oorlogshandelingen, zelfmoordaanslagen (want die telt men eveneens mee aan Arabische kant), enzovoort, is lastig te calculeren. Niet in de laatste plaats omdat de 'Palestijnen' de aantallen kunstmatig ophogen, doden door zowel conflicten alsook ouderdom en ziekte en eigen toedoen (naar schatting 80% van het aantal gedode 'Palestijnen') blijven recyclen en ronduit liegen over burger en andere slachtofferaantallen. Maar naar beste schattingen gaat het om enkele duizenden. Inclusief jihadisten en terroristen!

Er is dus absoluut en totaal geen enkele sprake van een zogenaamde 'holocaust' dan wel anderszins een doelbewuste of zelfs per ongelukkige genocide op de Arabieren die zich 'Palestijnen' noemen. Kortom, ook maar enige daadwerkelijke aandacht schenken aan deze provocatie van Marokkanen, moslims en hun linkse nuttige idioten versterkt deze leugen alleen maar en geeft het de schijn van werkelijkheid. En deze schijn van werkelijkheid zal alleen maar verder ge- en misbruikt worden om het islamitische antisemitisme te legitimeren. Kortom, gewoon negeren!

En oh ja... als u al enige aandrang voelt om over deze provocatie te rapporteren... zoals meneer Veelkantie voelde... dan zou het goed zijn als u bovenstaande feiten vermeld en de idiotie van de propagandistische beweringen benadrukt. Het is niet veel meer of minder dan voetballen met herdenkingsbloemstukken en kransen zoals dit tuig voorheen deed voordat ze zichzelf tot Bewust Moslim bombardeerde die 'een klopjacht' op een al net zo denkbeeldige 'aanrander' van 'hun moslimzuster' organiseerde. Laten wij vooral echt antisemitisme aan de kaak stellen dat voor 95% afkomstig is van dit soort sujetten! Walgelijke aanvallen op Joden met als excuus de zogenaamde 'genocide op de Palestijnen'.

Update: 12.25 uur - 29 april 2014

Overigens is de Joodse holocaust herdenking beslist niet de enige herdenking die moslims willen saboteren.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/29/moslims-herdenken-uitroeien-palestijnen-op-4-mei/

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. vanhetgoor

    Maar de treinen reden op tijd naar die verschrikkelijke vernietigingskampen in West-Bank en Gaza! Bij wijze van spreken dan, want er rijden daar geen treinen, en de West-Bank is eigenlijk door de Palestijnen bezet gebied, het heet eigenlijk Judea en Samaria. Gaza hoorde vroeger bij Egypte, maar die hebben er weinig trek meer in. Er zijn eigenlijk ook geen vernietigingskampen en de Arabieren zijn ook niet systematisch uitgeroeid. Het wordt wel een herdenking van niets op die manier.

    Zou die herdenking een andere reden hebben soms? Nòg anders dan joodse Nederlanders tarten bedoel ik.

    1. Meneer Veelkantie

      Van het Goor,

      U bedoeld buiten het legitimeren van Jodenhaat, het verschaffen van een excuus aan moslims om Joden te terroriseren en het zogenaamd ‘verklaren’ van straatterreur en de ‘nijpende sociaal economische achterstand’ die uiteraard te wijten zijn aan ‘blank racisme’ en ‘de Joodse lobby’ van moslimjongeren, Marokkanen voorop, en het bevorderen van de islamiseringsagenda?

  2. likoednederland

    Het verband tussen de Nakba en de Holocaust is dat in 1948 de Arabieren een tweede Holocaust op de Joden wilden plegen – slechts drie jaar na de eerste.

    In de woorden van de voorzitter van de Arabische Liga destijds:
    “Het zal een oorlog zijn van uitroeiing en van reusachtige slachting, waarover gesproken zal worden zoals over de Mongoolse bloedbaden en de kruistochten.”

    Dat mislukte en dat noemen ze dus een Nakba (ramp).

  3. leon1881

    Ongeveer 80.000 Palestijnse Christenen zijn uit hun huizen verdreven tijdens de Nakba en hun dorpen zijn vernietigd het gaat niet alleen over moslims. Dat vergeten veel mensen dat er meer dan 400 dorpen en steden zijn verwoest waaronder ongeveer 70 Christelijke dorpen en steden. 2 documentaires over Palestijnse Christenen die mijn ogen hebben geopend http://www.saltfilms.net/front.html en http://ocl.org/the-stones-cry-out-the-story-of-the-palestinian-christians/ En wat Likoed zegt is een fabeltje. Israelische historici zoals Ilan Pappe schreven lang geleden al op basis van officiele documenten dat de Nakba al jaren in voorbereiding was. Bronvermeldingen in zijn boek The Ethnic Cleansing of Palestine liegen er niet om. Dat boek is namelijk gebaseerd op vrijgegeven Israëlische militaire archieven. In December 1947 is al begonnen met de moorden, verkrachtingen en het vernietigen van dorpen dit is dus voor 1948. In 1937 schreef Ben Gurion ‘“I am for compulsory transfer; I don’t see anything immoral in it.” Kun je hoog of laag springen maar het zijn wel feiten. En om deze moord en verkrachtingspartijen te herdenken daar is niet zo bijzonder we herdenken alle oorlogsdoden Congolezen herdenken hun mensen, Molukkers herdenken hun slachtoffers en Palestijnen tja die moeten het maar op een andere dag doen? Nogmaals ook de Christenen van Palestina waren slachtoffer.

    1. Meneer Veelkantie

      Leon,

      Ja ja… dus ‘die Joden’ liegen alweer. Gelukkig dat die Palestijnen zo oprecht en betrouwbaar zijn.

      Oh wacht… Er is zelfs een naam voor de (pro-)Palestijnse propaganda. Pallywood.

      Een heel klein greepje uit de duizenden video’s en documenten waaruit blijkt dat minstens 90% van de zogenaamde (pro-)Palestijnse historie en ‘feiten’ ronduit propagandaleugens zijn.

      Lees hier alles over de laatste video

Laat een reactie achter