«

»

jan 08 2014

Bericht afdrukken

Maar wat is het?

Meneer Veelkantie heeft de mazzel dat dochter Veelkantie een leuk bjbaantje heeft. En dat tegenover haar werk dagelijks een ander kraampje staat met leuke handel. De ene keer een kaasboer die de grootste eieren, dubbele dooiers natuurlijk, van Nederland heeft voor maar € 2,50 per 10. De andere keer een bloemenstal met prachtige betaalbare boeketten. En weer op een andere dag een Surinaams keetje, maar helaas is die vrij duur en niet zo heel erg goed. En vandaag, op woensdags, staat er een (vanwege het raadseltje) niet nader te noemen keetje. En aangezien dochter Veelkantie een hele gulle meid is mogen we ons met regelmaat verheugen op iets leuks maar nog vaker iets lekkers. Zoals ook zojuist weer.

Nu mag u raden wat dochter Veelkantie meenam voor meneer Veelkantie. Ik wil alleen verraden dat het heeeerlijk is ;)

Raadseltje

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/08/maar-wat-is-het-4/

3 reacties

 1. Petra

  Ik weet het! :)

 2. Edwin

  Broodje babi pangang gok ik

 3. Meneer Veelkantie

  Dat heb je goed gegokt ;)

  Lekker hé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *