«

»

Mei 26 2014

Bericht afdrukken

Gehate Bengt Holst Kopenhagenaar van het jaarBengt Holst is de directeur van de dierentuin die onlangs in het nieuws kwam omdat hij het besluit had genomen om een jonge giraf te doden om zo de genenpoel in de dierentuin op orde te houden. De giraf werd inderdaad gedood, in stukken gesneden en aan de leeuwen gevoerd. Dit tot ontsteltenis van zogenaamde 'dierenliefhebbers' die liever een gedisnyficeerde beeld van dieren voorschotelt aan mensen. Bengt Holst werd zelfs met de dood bedreigd door genoemde zogenaamde 'dierenvrienden'. Maar Holst heeft absoluut gelijk. Er is niets knuffelig aan de wilde dierenwereld. Hoe graag sommige politiek ideologisch belanghebbende en dwazen u dit ook willen doen geloven. Dat het in de mensenwereld soms nog wilder aan toe gaat heeft namelijk veel te maken met dit soort idealisten idioten. Het leven is hard en de strijd om het bestaan wordt op alle niveaus gestreden. Mensen moeten dit leren te begrijpen!

Nu is Holst dus Kopenhagenaar van het jaar. Ondanks de kritiek en de idiote bedreigingen. En dat is een goede zaak.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/05/26/gehate-bengt-holst-kopenhagenaar-van-het-jaar/

Laat een reactie achter