«

»

Jul 05 2014

Bericht afdrukken

Heftige documentaire – Just Melvin, Just Evil…Just Melvin, Just Evil is een verontrustende documentaire. Het is een zeer moeilijke documentaire over het gekwelde gezin van Melvin Just, een man die bijna te kwaadaardig is om het te geloven. In de documentaire vertellen zijn kinderen en kleinkinderen de detail van en hun decennia lange misbruik ervaringen en zelfs hun wetenschap van een moord die Melvin gepleegde zou hebben om zijn misdaden stil te houden. Vier generaties van seksueel misbruik, drugsgebruik, verschrikkelijke geheimen, verwaarlozing en geweld worden blootgelegd in Just Melvin, Just Evil. In een grote Amerikaanse familie die geteisterd werd en nog wordt door alcohol en onderdrukte trauma's lijkt het erop dat slechts een familielid "het verschil uit maakte". Deze man is James Ronald Whitney, die dapper genoeg was om deze documentaire te gebruiken als een uitlaatklep om de geschiedenis van zijn familie te verkennen, om op zoek te gaan naar antwoorden en om afsluiting te vinden voor de gruwelijkheden die door hemzelf en zijn familie werden ervaren.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/07/05/heftige-documentaire-just-melvin-just-evil/

Laat een reactie achter