«

»

sep 05 2012

Bericht afdrukken

Hierover wil ik wel een reviewtje schrijven

Een poosje geleden plaatste ik al een post op Veelkantie die er eigenlijk neer kwam op 'Wat zou meneer Veelkantie doen met een hoop poen'. Want je mag dan wel een armoedzaaier zijn, maar je (dag)dromen kunnen ze je niet ontnemen. Of ik in werkelijkheid ook al die dingen zou doen valt overigens nog maar te bezien. Ik heb toen kennelijk onderstaande video over het hoofd gezien, want anders had deze zeker bij de eerdere post erbij gestaan. Het is een video van een man die kennelijk door Emirates Airlines is uitgenodigd om eens kennis te maken met hun First Class service in de Airbus A380. Ofwel het grootste passagiersvliegtuig in de wereld. En dat lijkt mij ook wel wat. Op deze manier wil meneer Veelkantie ook wel een review schrijven voor mijn mede-armoedzaaiers.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/09/05/hierover-wil-meneer-veelkantie-ook-wel-een-reviewtje-schrijven/

2 reacties

 1. Mir

  Ja zo kun je wel uitgerust de hele wereld afvliegen pfffff en dan een douche en nog ingestopt worden in je bedje…..tja. Wat een luxe zeg.

  1. Meneer Veelkantie

   Mir,

   Ach, je kunt het veel slechter treffen. Easy Jet bijvoorbeeld ;)

Laat een reactie achter