«

»

jul 26 2014

Bericht afdrukken

JIBO – De eerste familie robot ooit is aanstaande!We zien het wel eens in films en dergelijk. Een huisrobot die allerhande taken voor je uitvoert en die aanspreekbaar en sociaal is. Zover is het weliswaar nog niet, maar als wij zo naar de ontwikkeling van JIBO kijken dan is deze wel onderweg. Nu is JIBO erg beperkt in zijn programmatuur, de bewegelijkheid is erg houterig en vrij statisch, en ook de daadwerkelijke interactie is in praktijk nog niet zo florissant als de ontwikkelaar in de promotievideo's laten zien, maar het een beginnetje. Wie weet hebben we over een paar jaar allemaal wel een persoonlijke elektronische assistent.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/07/26/jibo-de-eerste-familie-robot-ooit-is-aanstaande/

Laat een reactie achter