«

»

jan 08 2014

Bericht afdrukken

Listige tips: Hoe uitstel van je huurbetaling te krijgen (video)

Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat je, om welke reden dan ook, je huur even niet kunt betalen. Maar ga dan wel even bij jezelf na of dit komt door een echte overmachtssituatie (aanvraag van een bijstandstand uitkering duurt gerust een week of 9 tot 12 in veel gemeenten) of dat je gewoon een kneus bent die weliswaar dat peper dure abonnement heeft met de nieuwste 'gratis' Smart Phone en die 189 inch flatscreen maar even vergeten was dat ze daar niets aan hebt bij de met 29 man gedeelde slaapvertrekken bij het Leger Des Heils. Want dan is het gewoon zaak dat je, je shit op orde brengt en eens andere prioriteiten gaat stellen. Maar... mocht het toch eens gebeuren dan hieronder wat listige tips waarmee je wel een weekje of twee tot drie uitstel van betaling kunt krijgen. Sommige werken helaas niet in Nederland, maar de meeste wel. En oh, pas op... je kunt wel een maandje uitstel rommelen maar dan moet je de maand daarop dubbel betalen. Dus dubbel zoveel problemen. Je kunt natuurlijk ook altijd netjes met de verhuurder om de tafel gaan zitten en de situatie uitleggen. Ze zijn veel meegaander dan jij denkt (behalve dan als je inderdaad gewoon een wanbetalende lamlul bent). Het scheelt een hele hoop ellende, stress en bergen incassokosten en... uitzetting!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/08/listige-tips-hoe-uitstel-van-je-huurbetaling-te-krijgen-video/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *