«

»

jul 29 2014

Bericht afdrukken

Wat doen ze in godsnaam deze kinderen aan!Vergist u niet, religie is het grootste vergif in deze wereld. De indoctrinatie van prachtige kinderen met hun magische denken nog in tact staat gelijk aan kindermisbruik. En de resultaten laten zich ook raden. Hetgeen wij nu zien in de Gazastrook is het resultaat van tientallen jaren, van kinds af aan, indoctrinatie met pure Jodenhaat. Elders in de wereld gaat het er echter niet minder aan toe. Weliswaar worden deze kinderen mogelijk niet met haat geïndoctrineerd maar dat maakt het niet fraaier, mooier of minder kindermisbruik. Ik vind onderstaande video niets minder dan schokkend!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/07/29/wat-doen-ze-in-godsnaam-deze-kinderen-aan/

Laat een reactie achter