«

»

apr 19 2014

Bericht afdrukken

Pharrell Williams moet huilen omdat hij zo Happy is (mooi)Iedereen heeft zo zijn dromen. Meneer Veelkantie droomt ervan om ooit zo'n ontzettend goede blogpost te schrijven dat honderdduizenden mensen de site bezoeken om het te lezen. Op zijn beurt wilde Pharrell Williams zo'n goed liedje maken dat miljoenen mensen het zouden willen horen. En met het heerlijke nummer Happy, waar iedereen heel happy van wordt, is dat tegen zijn verwachtingen in helemaal gelukt. En niet zo'n beetje ook. Pharrell's droom kwam daarmee uit. Miljoenen mensen die jouw liedje nazingen, jouw video nadoen en helemaal happy worden van jouw happy. Er zijn zo van die momenten dat je, je dat zomaar even realiseert. En dat moment kwam, mazzeltje voor Oprah, voor Pharrell in de Oprah show. Buiten dat het een beetje jammer is dat Oprah zichzelf zo graag hoort praten (en Pharrell's maffe hoedje), en met haar oeverloze gewauwel het mooie en emotionele moment bijna verknalt, is het prachtig om te zien.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/19/pharrell-williams-moet-huilen-omdat-hij-zo-happy-is-mooi/

Laat een reactie achter