«

»

mei 30 2014

Bericht afdrukken

Roy Donders verbannen uit Barneveldroy_donders_juichpakHet is weer achterlijkheid ten top in het gggggristelijke Barneveld. Uit de lokale Jumbo zijn, na klachten van gristenen, alle items die te maken hebben met Roy Donders verbannen. De 'duivelse' achternaam van Donders, ofwel Donders, was namelijk een steen des aanstoots. Alle bordjes, posters, flyers en stickers zijn halsoverkop uit de winkel gehaald en ook een levensgrote kartonnen replica van Roy, inclusief juichpak, moest eveneens het veld ruimen.

De directie van de Jumbo, zo laat (C)EO Frits van Eerd weten, steunt de duiveluitdrijving van het Barneveldse filiaal:

Als klanten klachten hebben vanwege een bepaalde geloofsovertuiging, kan ik me goed voorstellen dat daar iets aan gedaan wordt. We willen niemand voor het hoofd stoten. Er is goed gehandeld. Al blijft dit soort onenigheden natuurlijk vervelend.

Het is nu wachten op de eerste moslims die aanstoot nemen aan de varkensvlees en overige niet halal-producten, vega- en veg(s)e(c)tariërs die aanstoot nemen aan alle niet-vleesvrije dan wel diervrije producten, Hindoes die aanstoot nemen aan rundvleesproducten, environmentalisten die aanstoot nemen aan alle producten met een 'carbon footprint' groter dan hun IQ, wondervoer vreters die aanstoot nemen aan gluten, suiker en E-nummers, enz, enz, enz.

Wanneer stopt men nou is met het buigen voor achterlijke reli-dwazerij! Wanneer heeft iemand nou eens de kloten om reli- en andere dwazen erop te wijzen dat hun overtuiging, behalve hoon en spot, hen recht geeft op helemaal niets!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/05/30/roy-donders-verbannen-uit-barneveld/

1 reactie

  1. Piet

    Oh,.. Dan gaat ik verhuizen naar urk, mijn achternaam is naaktgeboren :-))

Laat een reactie achter