«

»

aug 29 2014

Bericht afdrukken

Zo maak je de mooiste foto’s met je Smartphone!Smartphones beschikken tegenwoordig over een camera van minimaal 5 megapixels. En toch blijft het lastig om mooie foto's te maken. Te wazig, te ver af, bewogen, onderbelicht, saai, enz. Daarom hieronder een 7-tal tips & tricks voor u!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/08/29/zo-maak-je-de-mooiste-fotos-met-je-smartphone/

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Kees

  Smartphones? Niet mijn ding en ik ga er niet aan. Fuck smartphones, populair gedoe. Leuk voor de hobbyist maar ik kook liever met echt spul en geen prefab meuk uit een pakje. Liever een hele dag in de keuken dan in 5 minuten een nep soep die altijd hetzelfde smaakt. Je kan het opleuken met mooi spul maar het blijft neppe, goedkope shit als basis.

  1. Meneer Veelkantie

   Kees,

   Weet niet wat smartphones en prefab voedsel met elkaar te maken hebben… Maar het zal wel ;)

 2. Kees

  Het is nog simpeler dan het maken van tomatensoep. Een smartphone is niet een fotocamera net als dat tomatensoep uit een pakje nauwelijks iets met tomaat te maken heeft. Toegegeven, het is beiden rood en meestal zijn in beide gevallen de pitjes er uit gehaald, maar dat wil nog niet zeggen dat een van de kant en klaar gemaakte tomatensoep een soep van tomaten is. Het zal wel tomaat bevatten net als dat de smartphone een camera bevat maar om goede tomatensoep te maken kun je veel beter tomaten gebruiken dan een poeder zoals de smartphone … simpelweg omdat de poeder minder camera bevat dan de echte tomaat.

  1. Meneer Veelkantie

   Kees,

   You suck at metaphores… Of je medicatie moet bijgesteld worden.

 3. Marco

  Heel creatief!
  Ga ik proberen

Laat een reactie achter