«

»

Mei 19 2014

Bericht afdrukken

Voor u getest – De nieuwe Remia BBQ SauzenRemia BBQ Sauzen

U kent de reclame vast wel. Sylvester Stallone doet heldhaftige dingen. En dat komt allemaal omdat hij 'echte mannen BBQ saus' eet! Nou, dan maar eens snel kijken of die 'echte mannen saus' (kun je heel wat anders onder verstaan) ook lekker en geschikt voor meisjes en vrouwen is. Zeggen maar... of vrouwen het spulletje wel door willen slikken...

Mevrouw Veelkantie nam drie smaken mee. Red Hot Boss - Wild Bill - Black Jack om eens bij de eerste de beste BBQ te testen. En die eerste BBQ had gisteren plaats dus dat werd proeven. And the results of the Veelkantie jury is/ are....

Red Hot Boss - Absoluut een lekkere saus! Een smokey smaak met wat pit. Niet echt red hot maar mild en zo nu en dan als je net een pepertje te pakken hebt wat pittiger. Dat maakt deze saus geschikt voor het hele gezin. Dus ook voor vrouwen! Meneer Veelkantie vind pittig lekker, de dames iets minder. Gezamenlijke slikfactor = 7,5
Wild Bill - Een heerlijke enigszins romige saus met veel smaak. De knoflook overheerst beslist niet. Meneer Veelkantie vind deze de lekkerste. De dames vonden de saus ook erg lekker maar gaven de voorkeur aan de volgende saus als de voorlopige (tot we de andere smaken testen) lekkerste.    Gezamenlijke slikfactor = 8,0
Black Jack - Misschien wat eentonig, maar ook dit is een voortreffelijke saus! Een hele nadrukkelijke (liquid) smoke smaak maar niet zo chemische nasmaak zoals je bij veel andere sauzen van andere merken tegenkomt. Deze vonden we allemaal simpelweg de allerlekkerste van de drie sauzen!       Gezamenlijke slikfactor = 9.0
Ons oordeel - We mogen wel zeggen dat wij aanvankelijk geen hoge verwachtingen hadden van de sauzen. Dat is gebaseerd op eerdere ervaringen. Veel sauzen zijn te nadrukkelijk van smaak. Met name de azijnsmaak doet ons de bekken flink samentrekken en valt ons daarom altijd erg tegen. En bij de smokey sauzen trekt de mond achteraf vaak samen omdat de liquid smoke smaak een hele chemische 'afdronk' heeft. Of het zijn inderdaad sauzen die je nog aan de baby in de fles kan voeren zo weinig smaak als eraan zit. Dat is bij deze Remia sauzen beslist niet het geval. De sauzen zijn romig waar ze romig moeten zijn en de chilli, het azijn en smokey smaak overheersen niet dusdanig dat het onaangenaam is op te eten of de sinussen er spontaan van gaan bloeden. Prachtig in balans!

Remia slaat met deze sauzen, althans de genoemde drie smaken, de spijker op de kop. Heerlijke sauzen en voor herhaling vatbaar! Deze sauzen kopen wij direct opnieuw als ze weer op zijn. Hetgeen nog even gaat duren want je koopt 450 ML voor maar € 2,69 per stuk! En dat is beslist niet duur voor sauzen van deze prima kwaliteit en smaak!

Let op! Dit is een volledig onbetaalde, niet in goederen noch in geld, review! Geen reclame!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/05/19/voor-u-getest-de-nieuwe-remia-bbq-sauzen/

1 reactie

  1. EMF

    Dank voor het testen.
    Klinkt goed, die ga ik inslaan

Laat een reactie achter