«

»

jun 22 2014

Bericht afdrukken

Ingezonden door Inroma – Duitse OranjefanEen Duitse familie gaat winkelen. Tijdens hun bezoek aan een sportzaak, pakt de zoon een Oranjeshirt van het Nederland elftal uit het rek.

Dan zegt hij tegen zijn zus: "Ik heb besloten dat ik Oranjefan ga worden en zou graag dit mooie oranje shirt voor mijn verjaardag willen hebben."

De grote zus reageert geïrriteerd en geeft hem een draai om z'n oren: "Ben je gek geworden? Ga dit maar eens met je moeder bespreken."

Dus, het kleine jongetje met het Oranje T-shirt naar zijn moeder en zegt: "Ik besloten dat ik Oranjefan ga worden en zou graag dit mooie oranje shirt voor mijn verjaardag willen hebben."

De moeder reageert woedend en geeft hem twee tikken om z'n oren: "Ben je helemaal van lotje getikt? Scheer je weg en vraag je vader maar eens hoe hij er over denkt."

Dus de jongen gaat naar zijn vader en zegt: "Ik heb besloten Oranjefan te gaan worden en zou graag dit mooie oranje shirt voor mijn verjaardag willen hebben."

De vader wordt helemaal gek en slaat zijn zoon ter plekke ontoelaatbaar hard in zijn gezicht: "Geen zoon van mij zal in een dergelijk shirt rondlopen!"

Ongeveer een half uur later zit de hele familie in de auto en is op weg naar huis. De vader keert zich tot zijn zoon en zegt: "Zoon, ik hoop dat je er iets van hebt geleerd vandaag."

Zoon: "Ja vader, dat heb ik."

Vader: "Nou zoon, en dat is?"

Antwoordt de zoon: "Ik ben nog maar een uur Oranjefan en ik heb nu al een bloedhekel aan de duitsers

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/06/22/ingezonden-door-inroma-duitse-oranjefan/

Laat een reactie achter