«

»

jun 24 2014

Bericht afdrukken

Ook Milieu-Marxisten zijn soms net mensen…



Tja, wat moet je van onderstaande 'nieuwsbericht' nou eigenlijk zeggen... Behalve hypocriet tuig! Leest u even mee?

Directeur Greenpeace neemt het vliegtuig naar zijn werk

Groene HypocrisieCampagne-directeur Pascal Husting van Greenpeace International blijkt al 2 jaar lang met het vliegtuig vanuit Luxemburg naar zijn kantoor in Amsterdam te pendelen. Per retourtje zorgt hij zo voor zo'n 140 kilo CO2-uitstoot. Verhuizen wil Husting niet, omdat hij een jong gezin heeft. 'Ik was directeur van Greenpeace Frankrijk en al twee keer verhuisd in 2 jaar tijd. Dan zouden mijn kinderen wéér met een nieuwe taal te maken krijgen.'

Hij staat op dinsdag om half 5 op, zodat hij om 8 uur op kantoor in Amsterdam kan zijn. En dan vliegt hij donderdagavond pas terug. Met de trein zou een retourtje 12 uur duren.' Ook de auto, Amsterdam-Luxemburg is 4 uur rijden, is geen optie voor de tweede man van de milieu-organisatie. Husting: 'Als je het in 4 uur rijdt, ga je met 150 kilometer per uur. Ik heb het één keer geprobeerd toen mijn vrouw en kinderen een keer meegingen. Ik deed er 6 uur over. Bovendien hebben we een Fiat van 10 jaar oud en dat is de gezinsauto. Die heeft mijn vrouw nodig.'

Greenpeace, dat het gevecht tegen de CO2-uitstoot hoog in het vaandel heeft, zit in de maag met het woon-werkverkeer van Husting. De milieu-activisten zien vliegverkeer als een van de grote veroorzakers van klimaatverandering. 

Bron.

Het zouden zomaar rotsmoezen kunnen zijn die door een 'vuige kapitalist in dienst van een (andere dan Greenpeace) multinational met een miljardenomzet' bedacht zijn. Oh ja, het spreekt natuurlijk vanzelf dat u wel geacht wordt u strikt aan de geloofsleer van de linkse kerk te houden. Desnoods pleegt men aan alle kanten massamoord (denk aan de DDT leugens), vervalst men de wetenschap (denk aan de AGW leugens) en gebruikt men scare tactics (denk aan Tsjernobyl) om u doodsbang te maken en zodoende de wetgever tot buigen voor de linkse dogmatiek te dwingen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/06/24/ook-milieu-marxisten-zijn-soms-net-mensen/

Laat een reactie achter