«

»

Mrt 04 2014

Schokkende bekentenis van een feministeKrista AKA Femitheist AKA Feminist DivineIk dacht eerst dat het een misselijk grapje was. Een soort van satire. Maar al snel kwam ik erachter dat dit niet het geval was. De 20-jarige dame *kuch* in kwestie is (was zegt ze inmiddels) werkelijk van mening dat alle mannen gecastreerd zouden moeten worden.

Helaas heeft de dame in kwestie het originele artikel van haar blog gehaald. Het is nog zo her en der elders te lezen. Kennelijk kreeg ze teveel oppositie van uiteraard mannen maar waarschijnlijk ook van vrouwen, die bepaald niet vrijuit gaan in haar schrijfsel als ze deze behandeling van mannen niet onderschrijven, die geshockeerd waren. De mannen, althans één ervan, wilde ze wel beantwoorden.

Ze vond het nog wel oppertune om vorig jaar een radio interview over haar denkbeelden te her-uploaden op Youtube alhoewel ze elders stelt dit niet meer langer als 'de enige mogelijke oplossing' te zien.

Alle mannen moeten gecastreerd worden

My name is Krista, otherwise known as "The Femitheist". I am a female, a feminist, and someone who believes strongly in True Equality.

Women MUST and WILL have equality, and this is the ONLY way to achieve TRUE equality. The testicles of all males, which produce the majority of their testosterone, are the primary cause of their violent behavior. The testicles also attribute greatly to many of the health problems men experience later in life (such as prostate cancer and, of course, testicular cancer).

~:The Solution... International Castration Day.:~

It is my belief (which I consider factual based on my research) that all men SHOULD be castrated. Not only for their own safety, but for the safety of all innocent women and children.

The entire world should have an international holiday known as: "Castration Day"

Males of all ages will be brought to the public squares of their cities nude, to stand together in a circle, as they await castration by a woman known as "The Castrator", who will be a woman chosen from the public much like a juror.

Girls of all ages will attend, lining the streets to cheer and applaud the males as they join the rest of civilized society. It will be a free vacation for any working woman. And, young girls will be able to leave school to attend this glorious ceremony.

The males will then have one hour to get to know their Castrator. Their female "spouse" will also be able to choose whether or not they would like to milk the male in order to retain a sperm sample.

If the male is too young for a "spouse", their mother or closest female relative will decide.

After this, the men will be given anesthetics. They will be placed on a table, where their Castrator will then slice open their ball-sack, remove their testicles, and the excess skin, stitch them up and clean them up. They will be given thirty minutes to rest after the procedure.

Once the males have all been castrated, they will be grouped together again for one last look before walking nude back to their homes.

The women will then return to their jobs, schools, et cetera, and rejoice in the completion of yet another successful ceremony.

Any man who tries to evade this holiday, "Castration Day", should be murdered wherever they are found (treated as a criminal, as it will be a crime not to attend). Or, forced to attend. Regardless of age.

Any woman who disagrees should be provided therapy in order to free her from misogynistic indoctrination.

This holiday should replace the day known currently as "Father's Day".

If this practice were adopted officially all across the world, all war, crime, and violence would end. We would have a true Eutopia, where peace reigns, and men do only what they exist for...

Breed. Labor. SERVE. Die.

Tja... ik kan nu natuurlijk een heel lang betoog schrijven over hoe extreem radicaal haar denkbeelden zijn, of waren, en hoe het merendeel van de mannen gewoon deugen, geen kinderen en vrouwen lastigvallen en niet aan haar beeld van 'de man' voldoen. Ik denk dat dit nogal zinloos is. Dit soort denkbeelden verander je niet met redelijke argumenten.

Wat het natuurlijk wel zegt is dat er iets mis gaat in deze wereld als 20-jarige meisjes dit soort bizarre denkbeelden hebben en zoveel haat jegens mannen in zich dragen. Het doet me denken aan een Nederlandse 'feministe'. Asha Ten Broeke. Die is inmiddels 10 jaartjes ouder dan de dame van het bovenstaande stukje maar is helaas niet veel frisser op de graat. Niet dat ik haar ooit heb kunnen betrappen op gelijksoortige misandrie. Wel op een hele fundamentele mate van hypocrisie. Want daar waar zij zich enorm boos kan maken over een Bart Smit foldertje met roze speeltjes voor meisjes die rolbevestigend zouden zijn, kan zij zich niet opwinden over bijvoorbeeld de achterstelling van vrouwen in andere culturen en binnen religies. Bijvoorbeeld de islam waarin vrouwen tweederangs burgers zijn op z'n best.

Ze is dus niet alleen hypocriet maar in feite ook racistisch. Ze reserveert haar weerzin voor mannen alleen voor blanke westerse mannen. En zoals een echte gutmensch betaamd loopt ze weg met alles dat in haar ogen 'exotisch' is. Daar kijkt ze graag de andere kant op. Ze neemt het er zelfs voor op. Iets wat ze in een brei van woorden probeert te verbergen. En als ze dat niet doet dan claimt ze heel laf dat ze onvoldoende verstand heeft van de islam om te oordelen. Of dat we het beoordelen van zaken als religieuze misogynie beter over moeten laten aan 'de islam deskundigen'.

Meneer Veelkantie durft gerust te stellen dat ik een echte feminist ben. Maar ik ben ook een mannarchist, bij gebrek aan een beter woord. Dat wil zeggen dat ik de aard van zowel mannen als vrouwen erken. Iets dat evolutionair tot stand is gekomen. Iets dat weliswaar niet onoverkomelijk is en met de tijd kan veranderen onder 'druk' van de beschaving. Maar wel iets waar je rekening mee zult moeten houden. Als mensen (ook dieren) is niets dierlijks ons vreemd.

Ik denk persoonlijk dat het nog altijd een kwestie van evolutie is. Het is, zeker in het licht van de evolutie, nog niet zo heel erg lang geleden dat wij rechtop zijn gaan lopen en ons meer vocaler zijn gaan uiten dan fysieker. Dat we handelen naar ons geweten en moderne conventies in plaats van instinct. En dat gaat op voor vrouwen en mannen.

Er is echter, onder druk van het politiek correcte gedachtegoed en de illusie van de maakbaarheid van de samenleving, een beweging ingezet die van mannen een grotere spurt in hun evolutie eist dan van vrouwen en de mogelijkheden.

De dame in kwestie, die pleit voor het castreren van mannen, geeft hooguit woorden aan haar 'utopische' denkbeelden. Dat wil echter niet zeggen dat andere feministen feitelijk niet dezelfde denkbeelden hebben. Alleen gaat het dan om een misschien niet castratie in de meest letterlijke zin van het woord maar om het feminiseren van mannelijk gedrag.

Er wordt van mannen verwacht dat ze zich vrouwelijke gaan gedragen. Dat ze de wereld in feite zien door vrouwenogen. En andersom feitelijk ook. ook van vrouwen wordt verwacht dat ze zich meer als mannen gaan gedragen. Het verzorgen van de kinderen, hetgeen primair evolutionair een vrouwenaangelegenheid was en nog is, zou moeten worden ingeruild voor een carrière. Fulltime moeder (willen) zijn is geen optie meer. Want die gevoelens zouden alleen maar tot stand gekomen zijn en in stand gehouden worden door mannen die vrouwen er zogenaamd 'onder willen houden'.

Er wordt voor het gemak, want de feiten staan de ideologie alleen maar in de weg, totaal voorbijgegaan aan de biologische opmaak van vrouwen en mannen. Alsof dit geen enkele rol zou en mag spelen bij het verklaren van ons gedrag als zowel mannen als vrouwen. En als men het al over de biologische factoren heeft dan verheft men de extremen tot het reguliere en het reguliere tot extremen. Regulier 'paringsgedrag' van met name mannen maar ook vrouwen wordt onder een vergrootglas gelegd en gelabeld als 'seksuele intimidatie', 'ongewenste intimiteiten' en andere categorieën waar deze in wezen niet thuishoren. Zo doet men het voorkomen alsof alle mannen hun natuurlijke overwicht en masculiene bouw zouden misbruiken om vrouwen en meisjes letterlijk eronder te houden en hen te 'nemen' wanneer het hen blieft. Vervolgens slaat men ons om de oren met voor een ieder oncontroleerbare statistieken waaruit dit zou moeten blijken. In wezen is het niet veel meer dan politiek ideologische idealistische propaganda.

We zien het op diverse fronten. Er zijn mensen die vinden dat wij moeten consuminderen of ons eetpatroon moeten aanpassen. Niet dat daar erg veel mis mee is maar dan toch. Vervolgen past men de standaards waarlangs men dit meet aan om zo te voldoen aan het beeld dat men wil oproepen en het 'ideaal' dat men wil propageren. Dus nu ben je volgens de richtlijnen al moddervet als je in feite Hollands welvaren of zelfs al als je flink atletisch gespierd bent.

Je kunt geen serie meer zien of mannen gedragen zich als idioten en vrouwen zijn de verstandige partijen waardoor alles uiteindelijk weer op z'n pootjes terechtkomt. Of mannen zijn wrede rotzakken die vreemdgaan en vrouwen het leven zuur maken op de meest denkbare en ondenkbare manieren. De man in de rol van de schurk en vrouwenhater. Het is ver voorbij stereotype en stigmatiserend. Dat is het opgedrongen beeld waarmee wij en onze kinderen geïndoctrineerd worden. Iets waar je geen Asha ten Broeke over zult horen. Die ligt bij de brievenbus te wachten op de nieuwe Bart Smit folder om te zien of er geen 'rolbevestigende' speeltjes in staan. Want dat is het ergste dat bestaat!

Ondertussen staan wij steeds verder van onze natuur af. En hoe meer wij van ons natuur verwijderd raken hoe schizofrener ons gedrag zal worden om te kunnen blijven voldoen aan het kunstmatige beeld, van hoe een mens zou moeten zijn, dat ideologen ons voorhouden. En voilá... de vicieuze cirkel, die nog meer voer geeft voor blijvend en voortdurend ingrijpen in onze natuurlijke denk en leefpatronen, is geboren. En niemand heeft nog de kloten om zich ertegen te verzetten. Want zoals de dame in het eerdere stuk al aangeeft, vrouwen die niet meegaan in deze dwaze razernij zullen onderworpen worden aan 'therapie' met het doel om 'het licht en de waarheid' te zien. Brrrrrr! Eng!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/03/04/schokkende-bekentenis-van-een-feministe/

2 reacties

  1. Fabrice

    Wat dom ik had een vriendin die vond dat ik gecastreerd moest worden omdat ik vreemd was gegaan. Een soort machtsgevoel geeft het denk ik zo van ik pak hem op z,n gevoelige plekz elfs voor verkrachters vind ik dit niet nodig mits zij het zelf willen, het idee alleen al dat een ander beslist over jou lichaam,ik hoop deze vrouw nooit tegen te komen tenzij ik gecastreerd wil worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *