«

»

Sep 13 2014

Bericht afdrukken

Kwaadmaker v/d Dag – Chantal Janzen heeft ‘gelukspijn’

Er zijn mensen die zoveel pech hebben in het leven, met hun gezondheid, financieel, die mogelijk hun baan verliezen, enzovoort, en soms zelfs een combinatie van alle voorgaande ellende dat het het leven hen soms heel zwaar valt. Maar gelukkig zijn de meeste van deze mensen, en dat zijn er nogal wat, echte doorzetters. Zo ondergaan dapper de nodige operaties en ingrepen, slikken tijdig hun medicatie waar ze niet zelden tijdelijk nog veel zieker van worden, solliciteren zich vaak tevergeefs een breuk in de hoop weer aan het werk te komen en/ om zo weer uit de financiële misère te komen.

Deze mensen, de echte doorzetters, de vechters, de bikkels, de mensen die ondanks alle tegenslag weigeren het hoofd te laten hangen, mensen die onverbeterlijk positief zijn verdienen onze respect. En... we hebben de Chantal Janzen's:

Janzen

Werkelijk... de woorden schieten tekort. En nu ben ik gelukkig niet het soort persoon om andere mensen ongeluk te gunnen maar ik zou voor Chantal Janzen bijna een uitzondering maken. Gelukkig vond Janzen bij een nog grotere idioot, die per ongeluk nog wat zinnigs te melden had, enige verlichting voor haar 'verschrikkelijke lijden' onder haar geluk...

Update: Door een twitteraarster werd ik erop gewezen dat dit, diep gebukt gaan onder jouw geluk ofwel zelfmedelijden ebola, onder Bekende Nederlanders al jaren een ware epidemie is. Echt mensen... ik ben er even sprakeloos van...

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/09/13/kwaadmaker-vd-dag-chantal-janzen-heeft-gelukspijn/

Laat een reactie achter