«

»

aug 09 2014

Bericht afdrukken

Palestijnse leider Mudar Zahran ‘Hamas vermoord onze mensen’U hoeft mij natuurlijk niet serieus te nemen als ik zeg dat Hamas een moordzuchtige bende Jodenhaters zijn die geen ander doel hebben dan, desnoods over de ruggen van hun eigen volk, Joden uit te roeien om religieuze ideologische redenen. Maar misschien neemt u Palestijnse leider Mudar Zahran wel serieus. Zahran is Jordanië uitgezet omdat men daar geen activisten tolereert. Niet in de laatste plaats omdat Palestijnen na meer dan 60 jaar nog altijd in zogenaamde 'vluchtelingenkampen' leven. Alleen de wereld interesseert het geen barst. Dus heeft Zahran ook nog een boodschap voor de hypocriete zogenaamde Hollywood beroemdheden die zich zo vreselijk druk lijken te maken om de Gazaanse Palestijnen. Zahran wind er geen doekjes om wie de krachten zijn achter Hamas. Een must see video!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/08/09/palestijnse-leider-mudar-zahran-hamas-vermoord-onze-mensen/

Laat een reactie achter