«

»

aug 11 2014

Bericht afdrukken

Moslims maken de dienst uit in Den HaagDe zogenaamde tegendemonstratie

Als tegenreactie op de pro-ISIS (Islamistische Staat) in Den Haag organiseerde Pro Patria (Voor het Vaderland) gisteren een demonstratie voor vrijheid en tegen ISIS in Den Haag. Het was de bedoeling dat de optocht van het Haagse station door de Schilderswijk zou trekken om een signaal af te geven dat dit nog altijd Nederland is en wij allen, ongeacht huidskleur of overtuiging, onder dezelfde Nederlandse wet vallen en zaken als ISIS niet gewenst zijn.

De demonstratie had een vergunning te mogen demonstreren en er was een flinke politiemacht op de been om de demonstratie in goede banen te leiden. Voorafgaande aan de demonstratie verzamelde zich een diversiteit aan mensen bij het station. Het was een gemêleerde groep mensen van nationalisten, uiterst rechts en tal van andere 'gewone' mensen die zich ernstige zorgen maken over het feit dat een verschrikkelijke islamitische terreurorganisatie als ISIS op zoveel aanhang mag rekenen onder islamitische medelanders. De grote afwezige was links Nederland.

Dat laatste wil evenwel niet zeggen dat links Nederland zich niet liet horen. Met name via social media werd door met name extreemlinkse activisten de toon alvast gezet door de groep weg te zetten als 'racisten' en 'nazi's' en de demonstratie als een 'provocatie' te betitelen. De van Turkse origine Christen Unie/ SGP fractievertegenwoordiger Anil Kumar liet via Twitter al op voorhand weten dat 'extreemrechts door de straten marcheerde en het een provocatie betrof'. Kumar heeft overigens inmiddels, laf genoeg, zijn tweets verwijderd en een wat halfbakken excuusje getweet.

Nu is het zo dat wellicht niet alleen de fine fleur van activistisch Nederland meeliep in de demonstratie, maar dat zult je bij een typisch linkse demonstratie ook niet aantreffen. Daar doen zeer discutabele groepen als de gewelddadige fascisten van AFA (Anti Fascistische Actie) en IS (Internationale Socialisten) die bepaald geen democratische agenda hebben doorgaans ook mee daar zien wij links zich ook niet voor excuseren. Het neemt niet weg dat iedereen in Nederland het recht heeft te demonstreren ongeacht of u het eens bent met het gedachtegoed van desbetreffende.

De stemmingmakerij van linkse activisten en moslims en het ophitsen van moslims in de Schilderswijk misten haar effect niet. Op de Hoefkade stuiten de demonstranten op een grote groep van enkele honderden moslims die hen, onder het scanderen kan 'kanker Joden' en 'Allah Ackbar' en het vertoon van jihad en ISIS vlaggen de weg versperde.

Helaas verkoos de overdadig aanwezige politie en ME er niet voor om deze illegale 'tegen-demonstratie' op te breken, zodat de legale demonstratie doorgang kon vinden, maar om de legale demonstratie om te te leiden direct terug richting het station. De legale demonstranten die niet snel genoeg luisterde werden geconfronteerd met politiegeweld en Me met de rubberen lat. Iets wat vanzelfsprekend tot grote verontwaardig leiden onder de legale demonstranten.

Dat wilde echter niet zeggen dat de moslims niet hun gram probeerde te halen en te bewijzen dat de Nederlandse autoriteiten hun gezag in de Schilderswijk volledig kwijt zijn. Het resultaat was een flinke barrage van straatstenen.

Een cameraman van zoomin.tv kwam per ongeluk aan de verkeerde kant van de demonstratie terecht en werd door moslims met knuppels en staven aangevallen waarbij zijn camera werd kapotgeslagen. Zie hier het bericht en bron.

Overigens overkwamen de cameramensen van de Telegraaf en Novum hetzelfde. Onder deze link de videobeelden van een Telegraaf journalist die ook werd aangevallen door een meute moslims en zie ook deze beelden op Geenstijl.

Uiteindelijk voerde de ME enkele charges uit om de 'tegen-demonstranten' terug te drijven en de 'demonstratie' op te breken. Nadien claimde de moslims en hun linkse vrienden de 'overwinning' en werd er vuurwerk afgestoken om het te vieren. Er kan helaas slechts één conclusie getrokken worden uit deze trieste gebeurtenissen en de gang van zaken.

Laat mij het voor u samenvatten: Persvrijheid bestaat in feite niet meer in Nederland. Het recht op demonstreren is eveneens omzeep geholpen. Althans, wel voor fascisme en islamisme, niet voor vrijheid en democratie! De autoriteiten zijn de controle in de wijken met overwegend moslims volledig kwijt. Dat gaat niet alleen op voor de Haagse Schilderswijk maar alle wijken in met name de grote steden in Nederland. Nederland heeft tal van wijken, moslimenclaves zo niet bolwerken van islamitische terreurorganisaties of tenminste ondemocratische anti-vrijheid krachten, waar niet de Nederlandse wet maar de islamitische sharia en moslim (straat)terreur 'de regels' bepalen.

Waar het zogenaamde 'extreemrechts', de zogenaamde 'racisten', 'xenofoben', 'islamofoben' en de zogenaamde 'nazi's' al decennia voor waarschuwen is simpelweg een feit geworden. Wij moeten ons hele grote zorgen maken! Want...

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/08/11/moslims-maken-de-dienst-uit-in-den-haag/

Laat een reactie achter