«

»

Apr 30 2014

Bericht afdrukken

SubWay nu volledig geïslamiseerd!De Sub in SubWay stond al voor ondermaatse kwaliteit. Maar nu staat Way ook al voor Away met niet islamitische klanten. De keten heeft namelijk in het Verenigde Koninkrijk besloten om uit 185 filialen bacon en andere varkensvleesproducten te verbannen en te vervangen voor ritueel Mohammedaans gemartelde dierenvlees. Zogenaamd op basis van een demografisch onderzoek en op 'strong demand' (lees: na dreigementen) van islamitische klanten. Ik eis als atheïst religievrij vreten, dus voor meneer Veelkantie is het NoWay SubWay!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/30/subway-nu-volledig-geislamiseerd/

1 reactie

  1. Kees

    Ik vind het een van de betere franchise-formules als het om broodjes gaat. Zolang deze gekdoenerij niet in nederland gebeurd vind ik het best. In Nederland is zoiets trouwens al gaande met foie-gras, bedreigingen zodra het op de menukaart staat. Winkels dicht op zondag omdat het dan een geloofsdag is enz enz.

Laat een reactie achter