«

»

dec 17 2014

Bericht afdrukken

Heerlijk voor de Kerst – dat zeker! Maar wat is het?

Jawel, de kerst komt er weer aan! En met de kerst mogen wij mensen graag een beetje uitpakken. Lekker drinken en bovenal lekker eten. Alleen dat geijkte gourmetten of fonduen gaat je ook wel eens de keel uithangen. Bovendien mag je daarna direct weer met de witkwast aan de slag vanwege de vetaanslag op het plafond en stinkt het huis dagenlang.

Dus hebben de Veelkantie's weer eens iets anders bedacht. Iets origineels. Binnenkort verneemt u er meer van. En uiteraard met een uitgebreide toelichting. Intussen mag u uw hoofd breken over wat. Wat gaan die Veelkantie's eten?

Maar wat is het

Inderdaad! Wij gaan met de Kerst Bouillon Fonduen! Zie hier de blogpost!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/12/17/heerlijk-voor-de-kerst-dat-zeker-maar-wat-is-het/

2 reacties

  1. EMF

    Bouillonfondue

  2. Ed Riethoff

    Chinese fondueset om te fonduen in bouillon

Laat een reactie achter