«

»

dec 13 2014

Bericht afdrukken

Spoed – Kerstmarkt in Lelystad zoekt handige vrijwilligers!

Jawel mensen, de kerstmarkt in Lelystad waarover ik u onlangs vertelde, is in op- en aanbouw. Meneer Veelkantie is vanmiddag even wezen kijken. En ik trof daar het onderstaande beeld aan. Inderdaad, het werk wil niet echt vlotten en er moet nog een hoop gebeuren, en niet in de laatste plaats omdat Hennie, zijn vrouw en zijn dochter er min of meer alleen voor staan. En omdat er flink veel vertraging is opgelopen door het barslechte weer van de afgelopen dagen.

Kerstmarkt in opbouw

Helaas kan meneer Veelkantie Hennie en familie niet uit de brand helpen vanwege gezondheidstechnische redenen. Maar ik ben er van overtuigd dat er zat handige mensen zijn die willen helpen met het in elkaar schroeven van huisjes en opzetten van kerstbomen en een steentje willen bijdragen aan dit voor Lelystad geweldige en unieke initiatief.

Bent u vanavond (13-12-2014) en morgen (14-12-2014) een paar uurtjes beschikbaar en beschikt u over wat gereedschap twijfel dan geen moment en meld u aan op telefoonnummer 06-21635690!

Laten wij samen een succes maken van deze kerstmarkt! Oh ja, helpen is belangeloos en er staat geen financiële beloning tegenover. Maar u maakt wel heel veel mensen in Lelystad blij met eindelijk eens een leuke kerstmarkt!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/12/13/spoed-kerstmarkt-in-lelystad-zoekt-handige-vrijwilligers/

Laat een reactie achter